Gungunge Haring

Keith Haring var en konstnär från USA som dog 1990. Han gjorde grafitti inspirerad konst och nu har Vilac producerat endel möbler inpirerade från hans konst. Jag har valt att ta in två av leksakerna i mitt sortiment, Gullunge och Dragunge. Mer kända är nog hans stolar som ser ut som personer som sträcker upp händerna, dessa planerar jag dock inte att ta in just nu men kan ta in dem på begäran.
Det är stilrena möbler som passar bra i ex vardagsrummet för den designmedvetne. Tuffa tycker jag.

 Tiden rinner iväg...

Oj vad tiden rinner iväg, har inte hunnit uppdatera med någon reda alls denna veckan.

Helgen var hur bra som helst, Barsebäck camping var den bästa hittills! Det var en enkel camping men man hade mycket mer plats och låg inte som packade sillar! Sen var det fint där med havet och stort grönområde att leka på.
Badstranden var fin men det var mycket äcklig tång i vattnet.. och som Engla sa "det luttar (luktar) bajs här"... vilket hon hade ganska rätt i. Det var i alla fall otroligt varmt i vattnet och vi badade massor trots tången.

Våra goda vänner från Löddeköpinge var över på en fika på lördagen och vi tog ett snabbt dopp, sen åkte vi hem till dem och åt härlig grillad kyckling!

På söndagen var det helt plötsligt dåligt väder så vi fick ta en shoppingtur på Center Syd (shoppingcenter), stackars mej *fniss* Hittade en jeansklänning till mej som jag verkligen gillade, minns inte vad butiken hette men det var rea. Sen blev det en bikini samt ett nattlinne till Saga som vi hittade på Lindex , och det roliga var att där var med ett likadant nattlinne till dockan så nu fick Rubens dockan Twinkle (som Saga har när hon sover) ett fint nytt nattlinne :) Till Engla hittade jag en söt liten tunika på Benetton (rea). Sen bar det hemåt. Alltid lika skönt att komma hem igen.

Just det vi var ju på Köpenhamns zoo med på fredagen. Det var sådär denna gången för det var lite för varmt... sen fick Engla för sig att hon inte ville se djuren (hon älskar djur!) och satt envist kvar i vagenen. Så efter fikan fick hon inte sitta där mer och då tittade hon glatt på djuren igen. Saga var lite besviken över att vi hoppade över grisarna, (vi orkade inte gå in där och i slutet tjatade hon om dem). Av alla djur så ville hon se dem så jag sa att de kunde vi se sen nån gång när vi är hos mormor o morfar (de bor nära en bondgård). Tja barn e allt roliga *ler*

Lite bilder fårn helgen:
  
Saga

        
Saga, Engla och kompisen


Engla... ska då alltid göra grimaser :)Ha en skön dag!
/Mia


Observaera att bilder får ej kopieras utan min tillåtelse! Var vänlig och respektera detta :)


 

Tjejfest

Nu ska jag snart ladda för lite tjejfest :)
Det är lite party i stan då det är Kristianstadsdagarna och ikväll är det Rix fm :)

Jag bjöd hem lite tjejkompisar på en drink innan vi drar in vid åtta tiden. Vi är sju stycken så det ska bli riktigt skoj för det är ju inte så ofta men partajar längre kan jag säga!
Hoppas bara vi slipper regn.. hade tänkt ha en jeansklänning med tunna axelband på mej och det förstör ju hela grejen med en kofta kan jag tycka.. tja vi får väl se vad det blir...

Hej Svejs :)

/MiaÅska

Nu åskar det här så det bådar inte gott inför vår husvagnstrip torsdag till söndag..

Vi ska till Barsebäck vid Malmö och kommer att åka över till Köpenhamns zoo en dag. Där e perfekt, lagom stort och roliga djur jag älskar elefanterna de är så enorma). Vi åker dit varje sommar.
På lördag blir det bad och vi kommer att besöka våra vänner i Löddeköpinge :)
Nyheter

Nu har jag lagt upp ett par saker till som inte kom med innan :)

Tallrikarna med mat är jättefina och helt i trä. Finns tre olika att välja mellan för 139 kr/st.

Dominot är med i trä och med fordonsmotiv 99 kr.
Ligger även lite nya PAPO figurer upplagda: kattunge, drake och ridhäst.
Örk!

Usch, jag har fönstret öppet på kontoret och nu e det nån ute nånstans som röker! Jag bara avskyr röklukt!
Blir lika irriterad varje gång rökare flockas precis utanför en dörr för att de inte får röka inne (helst om jag har barnen med mej). Jag håller alltid andan när jag snabbt går in! Varför kan man inte gå en liten bit bort från dörren och röka?

Jag vet att jag är lite överkänslig när det gäller rök men jag tycker verkligen inte om det...

Körsbär

Vi har ett stort gammalt körsbärsträd på vår tomt massor av härliga körsbär som nu börjar bli mogna. Tyvärr så sitter de superhögt upp så vi kan inte ens nå dem med stege..vilket känns ganska surt!
Vi kan se alla de fina bären från vårt badrumsfönster och det känns som om de skrattar lite lätt åt oss "ha ha du kan inte ta oss fast du vill ha oss".


RSS 2.0