Glad Midsommar!

Vi vill önska alla en riktigt gald midsommar!
Hoppas verkligen att vädret blir lite bättre men det ser inte så ljust ut på väderrapporterna tyvärr :(

Själva ska vi fira med goda vänner imorgon. Vi är fyra par som träffasdes genom föräldrargruppen och vi har alla barn som är 2 1/2. Vi har det jätteskoj ihop, nu efter att allas mammaledighet är slut så ses vi allihop med familjer ca 1 ggr per månad hos varandra. Många kan man tycka men vi delar upp maten så att alla tar med sig något så det inte blir för mycket jobb för den som har det hos sig. Super bra!
Sen blir det två andra par med nu imorgon så det ska bli roligt. Tänkte att jag skulle plocka lite blommor med flickorna efter jobbet idag så vi får en fin midsommarstång. Vi har gjort en lite mindre midsommarstång (en barnvariant) där det inte går åt hur mycket blommor och grönt som helst.

Resten av helgen går åt till att snickra lekrum för min man och jag får se vad jag hittar på med barnen. Vi ska en runda till barnens farmor o farfar på lördag för det var en evighet sen vi var där.
Blev så glad när Mange sa att vi kanske kan börja tapetsera nästa vecka :) Blir en tunn tapet som vi ska måla vit. Tänkte försöka hitta lite finna wallies eller något med blommor eller fjärilar. Har inte kollat runt än så tipsa gärna om du vet något fint!

Sköt nu om er och ah en riktigt skön midsommar (trots vädret..)!

/Mia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0