Skånemässan

Nu har vi stått på Skånemässan i 4 dagar. Det var skoj men väldigt lite folk så det blev lite långtråkigt emellanåt.
Vi pendlade så vi fick träffa flickorna på morgonen i alla fall, vilket kändes bra. På kvällarna var det fotbad som gällde då man blev ganska mör i fötterna...

Det var i övrigt en trevlig mässa, speciellt lyssnade jag på Fredrik Paulún som höll i ett par olika föreläsningar. Han pratade om isodieten och antioxidanter. Sånt tycker jag om att lyssna på, borde verkligen äte lite bättre... jag e totalt sockerberoende tyvärr och det är nog en av mina tyngsta laster. Det är ju inte bara det att man går upp i vikt av socker utan man blir ju så himla TRÖTT med :(  och lättirriterad... och...Så jag borde kanske gå på en isodiet.. fast inte just nu.. *ler* Är ju sommar och glass :)
De andra föreläsarna tyckte jag mest synd om då det var typ 5-10 som lyssnade. Som sagt väldigt lite folk!

Träffade även lite andra trevliga utställare bla Karin som ger ut en folder "barn i Malmö", vilket kanonjobb hon gör med den! Ta den gärna om du ser den i Malmö för där står det mesta man behöver veta om man vill hitta på något skoj i Malmö. Titta även på hemsidan: www.barnimalmo.se. Alla som stod och sålde meandi var med supertrevliga, jag köpte ett superstort badlakan, turkost med vita moln, det blir fint på badet i sommar! Sen köpte jag jättesöta kläder hos Liten Correlin, en klänning och ett par shorts till Saga och lite taights.

Två dagar har nu gått till att återställa butiken men nu är den fin igen.

Ha en skön vecka :)

/MiaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0