Storstädning

Vårt hus är ju en pågående renovering och igår bestämmde vi oss för att städa lite i källare.. puh..
För oss har det blivit så att allt samlas i källaren när vi renoverar ett rum så där är absolut ingen ordning alls. Kaos och smutsigt är rätta ordet! Fullt med byggdamm på sakerna eftersom vi renoverar precis vid trappan och därför inte har någon dörr ner till källaren.
Vi hann inte långt kan jag säga fast vi höll på till kl 22. Tog tag i den delan där min man har alla sina snickar saker. Han hittade ett par fynd i röran så nu får vi nog snart trappräcke längs hela trappan ;)

Vad man samlar på sig! Och är det rörigt så vet man ju inte vad man har och då är det lätt till att köpa mer fast man redan hade det hemma (min man är bra på det :) ) Så nu fick vi lite ordning på den delen så det känns bra.

Just nu håller vi på att renovera de sista rummen på nedanvåningen som ska bli lekrum och ett badrum. Förhoppningsvis så ska det vara klart innan semesten. Är lite jobbigt att ha leksaker ute i vardagsrummet. Och att behöva gå upp varenda gång vi ska på toa. Längtar tills jag kan planera och göra lite inköp till lekrummet! Har inte bestämt mig alls för hur det ska se ut än.

Sen har vi renoverat varenda rum i vårt hus, så vi har hållt på i ett sen vi flyttade dit för snart 5 år sen. Eftersom min man har gjort det mesta själv så har det varit kämpigt och jag rekommenderar nog ingen att helrenovera ett hus samtidigt som man får småbarn.. men nu är vi nästan klara så det är ju skönt i alla fall :)

Ha en bra dag :)

/Mia

Kommentarer
Postat av: Elin A

När ni är i röjar och städtagen så kan ni ju fortsätta med vår klädkammare:) Det är vårt mission på sambons semester.

Tror det blir superbra sedan med badrummet och med lekrummet. precis som resten av ert hus.

Kram Elin.

P.S Tack för senast, trevligt var det:)

2009-06-08 @ 22:56:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0