Vår midsommar med skador..

Midsommar började med att min man snickrade lite och jag och barnen tog det lugnt. Packade alla saker som vi skulle ha med oss på festen och var och plockade midsommarblommor till stången (som det senare visade sig att vi inte hade behövt då vi gick till en färdig midsommarstång istället men vi satte dem i en spann så de fick vara lite vackra i alla fall)
 Kl 14 skulle vi vara på festen, de hade köpt ett stort utetält så vi kunde sitta ute för det kom lite skurar imellanåt. Tror till och med att det var lite åska ett par gånger. Tur att jag inte är rädd för den :)

Vi åt traditionell midsommarmat och sen var det en rolig liten lek för barnen där de fick följa ett snöre som ledde till en påse full med småpåsar med popcorn i till alla barns stora förtjsning!
Sen bar det av ner till midsommarstången där det dansades och lektes. Och det var just i den ena leken där man ska snurra runt,med huvudet mot en pinne som sitter i marken, så man blir superyr och sen ska man helst kunna ta sig tillbaka igen. Ja, de flesta vuxna var ju en aning glada i hatten nu om ni förstår vad jag menar (vi var bara två som körde och en är gravid) och när min superglade man skulle göra denna lek så trila han i backen direkt... och skadade sin axel. Jag fattade inte alls vad som hände trodde bara att han slått till den lite... Men sen förstod jag att han verkligen hade riktigt ont. Han drack ännu mer för att döva det men det hjälpte inte så vi ringde in till akuten där de tyckte att han kunde vänta till lördagsmorgonen att komma in.
Så min snälla mamma kom och hämtade honom tidigt på lördagen då han hade speront och sovit dåligt. Tur vi hade lilla mamma så jag slapp dra pp barnen. De var helt klart väldigt oroliga för sin pappa.
De tog tre timmar inne på akuten och det var en förskjuten led så han fick en massa piller. Vi överaskade honom med en liten picnic korg som vi tog med oss till en sjö(Immeln) innan vi åkte och hälsade på hans föräldrar.

Ja så kan det gå, man vet då aldrig när man skadar sig. Lite skrämmande hur en liten lek kan ändra på så mycket (han kunde inte snickra som han tänkt och inte köra bil).
Tack o lov så är han mycket bättre nu, han har fortfarande ont men jag måste säga att jag beundrar hans beslutsvilja då ha snickrade lite igår och körde bil 30 mil idag (i jobbet).

Men i övrigt hade vi en mycket fin midsommar!

Hoppas ni med hade det :)

/MiaKommentarer
Postat av: Jonna

Vilken söting! =)

Hoppas att du haft en bra dag!Kramar!

2009-06-25 @ 18:48:18
URL: http://jonzis.blogg.se/
Postat av: Elin A

Nämen Mange, vilken otur! Hoppas det läker bra och inte blir några bestående men.

Hoppas ni får en bra minisemester och shoppa inte för mycket i Ullared. Skrattar åt en snabb runda... he he. Jag tycker att Mia kan gå in själv så kan ju Mange ta barnen ett par timmar på nåt annat ställe:)

Kram från oss

2009-06-25 @ 19:23:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0