Första husvagnssemestern..

Ja då har vi provat att sova i husvagn i tre nätter. Det var mysigt, på campingen låg vi preci intill lekplatsen så barnen kunde springa dit själva. Fick bara gå dit och gunga den lilla ibland för hon älskar att gunga. Ska bli skönt när hon lär sig gunga själv...
Lite misstag blev det ju med såklart... Nr 1 var ju att vi inte tog förtältet med... det hade varit skönt att ha så vi hade kunnat sitta ute då det var ganska blåsigt. Nr 2 vi tog ingen TV med... så jag blevl ite rastlös på kvällen, hade ingen bok med heller men jag och maken spelade lite kort :) Det har vi inte gjort sen vi fick barnen så det vad skoj (även om jag förlorade...)
Barnen sov kanonbra i husvagnen, den stora tjejen hörde vi inte av men Engla kissade på sig varenda natt... har varit så en vecka sen vi provade att ge henne mjölk igen. Så nu har vi mjölkfritt igen. Men hon somnade snabbt igen.

Det bästa var ju (och nu gör jag lite reklam för en sak i shoppen!) att vi hade nattlampan Mobi Tykelight med oss! Båda tjejerna sover med något ljuse så nu när vi skulle iväg så köpte vi nattlampan hos LekVira. Den var toppen! Både söt och gav ett lagom ljus. De älskade den. Den är även bra för de som bara vill ha insomningsljus då man kan ställa in den på timer så att den slocknar efter ett tag. Men mina små tjejer vill ha ljus hela natten.

En annan sak som var skoj var att vi tog en liten shoppingrunda i Karlshamn, hittade en rolig affär som heter Clara tror jag. Köpte tre tunikor där, rosa och blåa. Så nu har jag lite vårigt att ha på mej. Har inte köpt kläder i år tror jag... (förutom till barnen såklart.. )

Jo så var det en sak till, vi var och hälsade på några vänner som har stuga i Hällevik (en supermysig stuga jag blev helt kär!) på fredag kvällen. Min man skulle vara lite cool och visa nån nivåreglering i bilen så bilen var igång och då stänger han dörren och bums så låste den sig! Med nycklarna i och igång!! Fatta vilken tur att inte barnen var i bilen. Förstår inte hur en bil kan göra så. Så tack och lov så var vi ju bara ca 45 min hemmifrån så de körde och hämtade extranyckel. Puh! Tur att de vi var hos var så snälla och körde min man hem så han fick tag i nycklarna.

Överlag så var den en mysig helg, även om jag inte är så bra på att slappa så kan jag nog behöva det. jag ser fram emot nästa tur.

Vad jag drabblar på, ska försöka skriva kortare inlägg... :)
Ha en trelvig vecka!


Husvagn

Åh nu bär det snart av på lite husvagnssemester :)
Vi har precis köpt en husvagn så det blir premiärturen nu på onsdag till fredag.
Ska bli spännande. Barnen tycker med det är kalas så vi får hoppas att de kan sova gott...

Ikväll ska vi packa och jag ska verkligen anstränga mej för att inte ta med för mycket, hehe... jag är lite så att "tja man vet ju aldrig om man KAN behöva denna..." Men min man har sagt att den inte får väga för mycket så jag får skärpa mej lite *fniss*.
Vi lär ta en tur till vackra Blekinge tror det finns en camping vid havet vid Pukavik. Det är ju inte så långt härifrån, vi tyckte det kändes bäst att ta en kort tur nu första gången, det är ju bara två nätter med.
Resten av helgen måste min man snickra lite på vårt nya lekrum samt badrummet på nedanvångingen. Vem vet det kansek blir klart i sommar :)

Ska bli skönt med lite långhelg, hoppas det är fler av er som har möjlighet att vara lite långlediga :)

Sköt om er

:-)Mässa

Nu ska vi snart ställa ut på Skånemässan i Malmö. Den 28-31 Maj. Ska bli spännande!
Det blir vår andra mässa, vi var i Göteborg i slutet av februari vilket var skoj men intensivt.

Jag håller på att planera för fullt. Vad jag ska ta med mej och hur montern ska se ut och lite sånt. jag kan ju inte ta med mig allt, tyvärr ;)
Det viktigaste är dock att få ut vårt namn. Än är det ju inte så  många som känner tll att vi finns. Men vi jobbar på det :)

Vad skulle du vilja att jag tog med mig på mässan om du skulle komma?

Bor du i närheten av Malmö så kom gärna in i vår monter och hälsa på!

/Mia

Vårnyheterna

De här fina uteleksakerna kom in redan i februri men jag lägger gärna ett gott ord för dem för de är så fina :)
Riktigt våriga och somriga! Tycker det är lite extra skoj när det går att matcha så man kan få samma mönster i ex både hink, vattenkanna, solstol, gunga och skottkärra av de blåa med vita moln och de röda med vita blommor. Blir lite fräckt liksom :)
I den röda finns det ju dessutom en likadan solstol till dockorna -supergulligt! Och i den blå en segelbåt i samma mönster.Länk till uteleksakerna hos LekVira: Klicka härAllt i hemmet :)

Jag blev så glad när vi blev omnämda i Allt i hemmets senaste majnummer! Trist bara att gungan som de visade från oss inte går att få tag i ens från vår leverantör...och de jag hade sålde som smör... har bara några röda kvar. Men det var ändå roligt att tidningen uppmärksammat vår lilla shop :) Här nedan ser du hur det såg ut i tidningen.
Foton

Då var nästan denna dagen slut.. men jag är nöjd. Har ju fått i väg nyhetsbrevet samt lagt ut alla nyheterna på webbsidan (vilket tar en bra stund...). Nu kommer snart en kompis hit för jag ska ta lite kort på hennes gravida mage :) Hon är uträknad till om två veckor så det kan passa bra med lite fina bilder nu. Hennes lilla Nellie på 2 1/2 år kommer med och ska vara med på några foton. Och vi ska käka Mc Donalds :) inte nyttigt men gott nån gång då och då.

Ha en trevlig kväll!

/MiaSnart midsommar


Min dotter Engla fick agera modell för midsommarkransen då leverantören först inte hade någon bild.
Den är supersöt och perfekt om man inte har möjlighet att göra en riktig på midsommar. Annars så går ju självklart inget upp mot en äkta om man har kunskap och tid att göra en själv! Själv brukar jag knåpa ihop kransar men de senaste åren har det blivit dåligt med det, vilket är synd för en krans höjer ju minst sagt midsommarstämmnigen!
 


Sommar sommmar sommar

Härliga nyckelpigor, jordgummar och grodor från kids Concept.

mätsticka

partyglas

grod glas


MysPlysch - mysiga och gosiga kläder

Helt underbara kläder från MysPlysch har nu kommit in. :)


Nyheter från Vilac

I April kom det in helt underbara träleksaker från Vilac. Blev glad över att de var så välgjorda och rejäla.
Skönt med lite fler "pojkiga" leksaker. Har känt att jag inte haft tillräckligt med pojkleksaker.. blir nog lätt så när jag har två flickor själv samt själv ju faktiskt är tjej...jag har ju sen barnsben älskat allt vad dockor heter. 
Jag vet inte riktigt vad pojkar gillar att leka med? Så på den fronten tar jag gärna emot lite tips :)


           
            
Obs, jag länkar alla bilderna från LekVira till produkterna i webshopen så vill du veta mer om dem kan du klicka på
bilden.


Välkommen till LekViras blogg :)

Hej och välkommen till min blogg :)
Alla har ju nästan en blogg idag och genom mitt jobb har jag kommit i kontakt med många bloggare. Så jag blev lite sugen på att starta en själv!
So here I go...
Eftersom jag har leksaksföretaget/webbutiken LekVira så tyckte jag att det föll sig naturligt att ha bloggen i LekViras namn men jag kommer att skriva om så mycket mer än bara nyheter hos LekVira. Du kommer att få läsa mycket om mig och min familj och mest då om min två busungar Saga och Engla :) Presentation av oss kommer under resan gång!
Jag blir jättetacksam för all feedback och lämna gärna kommentarer med din bloggadress (om du har någon).
Jag vill ju lära känna er med :)
Tips mm till LekVira blir jag med tacksam för!

Än en gång Välkommen!

/Mia


RSS 2.0