Nyheter från Primi Passi

Nyheter:

Vi har fått in lite mer träleksaker till de mindre barnen från Primi Passi. Här kommer ett urval:


Min lilla Saga :)

Det blev aldrig av att jag skrev om Sagas 5 årsdag. Hon fyllde år i mitten av november.
Vi hade en trevlig dag på badhuset och hon åkte vattenrutschbanan hur många gånger som helst. Det var uppskattat. Tyvärr så blir det ju aldrig av att vi tar oss tid att åker in dit men vi sa att i jul måste vi försöka hitta en dag, de älskar ju det :)
Saga fick såklart en massa fina saker bla en jordglob, en gitarr, en Groovy Girls docka (hon älskar dem!), kläder till sin Only Hearts docka, en Moulin Roty docka till som hon önskat sig, ett askungen spel, popstarskläder, ett dataspel (Kalle kunskap), brevpapper mm


Lite bilder som jag tog på tjejerna för några dagar sedan när jag satte upp fotostudion hemma: Saga i popstarkläderna samt med gitarren

lillasyster Engla

Nya Groovy Girls

Nu har vi fått in lite nya dockor i Groovy Girls gänget!
Groovy Girls är en serie med 33 cm långa tygdockor i härliga färger. Med avtagbara kläder som sitter med kardborrar. Det finns massor av fina tillbehör som bilar, hästar, tält, sovsäck, soffa, bår, sparkcykel mfl samt flera extrakläder att byta med.
Groovy Girls dockorna byts ut hela tiden och finns bara att köpa ett visst antal år sen kommer det nya. Det kommer nya dockor ca två gånger om året. Vi tar inte in alla då det finns hur många som helst så om du vet någon vi inte har som du vill ha så tar vi gärna in den till dig.

Här nedan ser du de tre nyaste i gänget är de inte helt underbara!! :)

groovy girl


Coola stolar till barnrummet

Kids Concept har kommit med en helt ny serie av stolar. De finns i vitt, blått och rosa och klädseln är skinnliknande. De påminner om stolarna som jabadabado har men dessa är lite bredare och högre, sitt höjden är 28 cm istället för 23 cm (jabadabado) vilket gör att de passar lite högre upp i åldrarna. Stolarna är lätta att tvätta av. Visst är de tuffa!

kids concept stolNya härliga gosedjur

Visst är dessa mjuksihästar helt underbara :)
Kids Concept har precis fått in dem så de är helt nya!
Jättemjuka lagom stora och i superhärliga färger.

mjukdjurs häst från kids conceptgrön mjukdjurs häst från Kids Concept

Tack :)

Vi vill tacka alla som kom till vår premiäröppning av LekVira Butik i lördags!

Det var verkligen skoj att se att så många hittade vår lilla butik :)

Våra öppettider står på hemsidan och i jul kommer vi att utöka dem till fler lördagar och söndagar och nån mer kväll.

Är jag på plats under andra tider än "öppettiderna" så är du givetvis välkommen in. Vi har ju lite annorlunda öppettider då jag inte vill jobba till 18 varje dag när jag har småbarn. Detta är ett val jag gjort och då blir öppettidern lite som de är. Jag hoppas folk har överseende med det.

Jag ska försöka ta några bilder på shoppen och lägga ut i bloggen :)

Välkommna till vår butik om ni har vägarna förbi Kristianstad!

RSS 2.0