REA :)

REA :)

Nu har vi börjat vår stora lagerrensning för att få plats med vårens nyheter!
Endel kommer vi inte att ha kvar i lager mer så passa på!
Vi uppdaterar så fort vi kan och skulle det komma in flera beställningar på något som tagit slut så är det första ordern som gäller.


Våra bästa tips på doppresenter

födelsedagståg
Jag får ofta frågan om tips till doppresenter och nu har jag gjort en lista på det som i min webbshop/butik är det populäraste till doppresent:

2. Gungdjur häst 529 kr
3. Sångpåsen 179 kr
4. Rubens barn dockor 369-595 kr
5. Mätstickor 219 kr (finns i vitt, blått, rosa)
6. Trähjuling med släp 829 kr (rosa)
men vi säljer även ex dockvagnar och av de andra gunghästarna och åkbilarna. Och varför inte den här ekologiska urcoola E-racer bilen av tålig Bambu som finns i blått, rött och lime.
sångpåsen
Jag skulle gissa på att även böckerna som jag skrev om i mitt förra inlägg kommer att bli en populär dopgåva.
Jag upplever att kunder oftast inte vill ge kläder då de vill att det ska vara något mer bestående minne, gärna som barnet kan behålla till sina ev kommande barn. Och tenn och silver saker verkar också vara mindre populära då man gärna vill att barnet ska ha nytta av sakerna så de inte bara ligger i någon byrålåda, antagligen då man själv som vuxen märkt att man inte uppskattar de gåvorna (som var vanligast när vi var små).
Fonder, pengar och smycken är annat traditionellt som alltid brukar vara uppskattade dopgåvor.
Hoppas du fått lite tips :)
Du är alltid välkommen att kontakta mig om du har fler frågor!
Ha en underbar dag :)
/Mia

Nya Fyll i böcker

Denna veckan får vi in roliga Fyll i böcker.
Uppskattade presenter till den som är gravid, har fått barn eller ska döpas.
I dessa böcker kan man fylla i roliga och minnesvärda saker om barnets uppväxt. Man glömmer fortare än man tror och visst är det skoj att gå tillbaka och läsa om hur det var senare! Och det är en ovärderlig gåva till barnet att skriva ner saker om dess uppväxt. Jag hade älskat en sån bok, men det fanns ju inte när jag var liten tyvärr! Tänk om jag hade kunnat ta fram den och läsa ur den till mina barn! Eller om jag haft en om hur min mormor var när hon var liten! Börja fyll i idag och förvara den väl för vem vet kanske dina barnbarnsbarn en dag läser den!
Läs mer om böckerna på vår hemsida! klicka på boktitlarna för att komma direkt till boken.
Gravid 149 kr
Lilla hjärtat 179 kr
Liten blir stor 179 kr
Personligt 149 kr

Pricken

Nu har vi fått in en supermjuk stor hund som finns i fyra olika färger (röd, svart, lime och cerice). Den är så himla mjuk att jag nästan ville ha en själv... en svart i soffan skulle varit snyggt... men jag hade aldrig fått ha den i fred för min lilla Engla som är helt tokig i mjukdjur.
Här kommer lite bilder (klicka på dem så kommer du till mjukdjurssidan på LekVira) på dem samt rullhunden och rulldinon i samma färger. De med hjul är så fiffiga för man kan ta av hjulen när man inte vill dra runt på den mer och ha den som mjukisdjur!
Priser:Rullhund och Rulldino: 239 kr
Pricken hund 189 kr
I samma härliga POPiPRICK mönster från Jabadabado hittar du även skallror samt träbilar och förvaringsaskar
saknar du en färg så hör av dig så kan vi eventuellt ta hem det till dig :)
Ha en härlig dag :)

/Mia

RSS 2.0