Intresserad av leksaker?

LEKVIRA SKA ANSTÄLLA!!

Är du kreativ och gillar leksaker? Vill du vara med och utveckla LekVira i Kristianstad? 
Då kanske du är rätt person för LekVira som behöver anställa en person på 50% + timmar med början hösten 2010. 

För mer info om tjänsten (arbetsuppgifter samt egenskaper) se här

Du måste kunna jobba för närvarande en

lördag i månaden. Vidare varje lördag, någon söndag och till kl 18 några vardagar i december. November och December är högsäsong och då har vi fler öppettider i butiken samt högre orderingång på webben vilket innebär att det blir mer timmar dessa månader.För tillfället är tjänsten på 50% men du måste kunna jobba mer vid behov samt förhoppningsvis utöka tiden i framtiden. 
Provanställning 6 månader 
Plats/Adress Fäladsgatan 3, 209 59Kristianstad 

Låter det intressant?
Hör då av dig med en ansökan (personlig brev där du berättar om dig själv, meritlista, foto, löneanspråk, när du kan börja samt referenser från tidigare jobb som vi kan kontakta) per mail eller post så fort som möjligt. 
Har du frågor? Kontakta mig helst per mail: mia @ lekvira.se

Gotteligottgott

Massor av härliga godsaker har nu kommit in från Amleg!!
Redan innan hade vi den söta jordgubbsservisen, muffinsen, tårtorna, kakfatet med kondisbitar mm
Och nu har det kommit in mycket mer i samma serie!  Frukostset, bakset, munkar, picnickorg, köksredskap brödrost, pålägg, rulltårta, tårta och matlåda! Helt underbara saker i trä som gör köksleken lite roligare.
Priser från 119 kr
Till Köksleksakerna >>

Fishcer TIP Creativ byggsatser

Fishcer TIP Creativ byggsatser

Vi har precis fått in dessa superhäftiga byggsatser där man knåpar ihop lite figurer med händerna genom att bara blöta dem i lite vatten. Supercoolt! Här kan man verkligen vara kreativ!
Vi har tagit in tre olika storlekar på TIP boxarna. Den minsta för 69 kr är perfekt att ge bort på kalas! Och varför inte beställa en till sina egna barn med :)

Inget lim behövs. Tryck bitarna lätt emot den fuktade våtduken och sätt ihop. Skär till och skapa de mest enastående figurer.
Fäster även på papper och trä.
Material: Stärkelse och livsmedelsfärg.
Roligt och kreativt
TiP är ett roligt och kreativt byggmaterial av potatisstärkelse, färgat med livsmedelsfärg. Det är enkelt att använda. Fukta bitarna mot våtduken och sätt ihop. Du kan klippa, skära
och forma bitarna hur du vill. Det finns många roliga verktyg till din hjälp. Dessutom är Tip både giftfritt och miljövänligt.
Bygg enkelt eller bygg avancerat
Vi får ständigt responsen att detta är ett material som är roligt att arbeta med. Det passar väldigt många eftersom man anpassar byggandet efter sin egen förmåga. Med fantasins hjälp kan du åstadkomma nästan vad som helst med TiP.

Till Tip boxarna>>

RSS 2.0