Fishcer TIP Creativ byggsatser

Fishcer TIP Creativ byggsatser

Vi har precis fått in dessa superhäftiga byggsatser där man knåpar ihop lite figurer med händerna genom att bara blöta dem i lite vatten. Supercoolt! Här kan man verkligen vara kreativ!
Vi har tagit in tre olika storlekar på TIP boxarna. Den minsta för 69 kr är perfekt att ge bort på kalas! Och varför inte beställa en till sina egna barn med :)

Inget lim behövs. Tryck bitarna lätt emot den fuktade våtduken och sätt ihop. Skär till och skapa de mest enastående figurer.
Fäster även på papper och trä.
Material: Stärkelse och livsmedelsfärg.
Roligt och kreativt
TiP är ett roligt och kreativt byggmaterial av potatisstärkelse, färgat med livsmedelsfärg. Det är enkelt att använda. Fukta bitarna mot våtduken och sätt ihop. Du kan klippa, skära
och forma bitarna hur du vill. Det finns många roliga verktyg till din hjälp. Dessutom är Tip både giftfritt och miljövänligt.
Bygg enkelt eller bygg avancerat
Vi får ständigt responsen att detta är ett material som är roligt att arbeta med. Det passar väldigt många eftersom man anpassar byggandet efter sin egen förmåga. Med fantasins hjälp kan du åstadkomma nästan vad som helst med TiP.

Till Tip boxarna>>

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0