Spika Mönster från Jabadabado

Denna helgen och fram till den 30 september kan du köpa Spika mönster extra billigt :)
Endast 70 kr istället för 89 kr.
Spika mönster är en kanonrolig leksak en korkbräda där barnen kan spika fast små spikar i träbitar som kommer i olika färger och former till de mest fantasifulla mönster. Mycket omtyckt och en perfekt present när barnen ska gå på barnkalas!
Passar från 3 år då det är mycket smådelar.
Till Spika mönster hos LekVira >>

Prinsessan Lillifee

Idag har den premiär :) Filmen om prinsessan Lillifee! Se trailaer här på sf hemsida >>
Ska bli spännande att lära känna henne, hittills så har hon ju mest varit en söt liten prinsessa som man hittat på små söta saker.
Kika gärna in i webbshoppen för att se vad LekVira säljer för fint! Jag kan speciellt rekommendera den söta sparbösseväskan i metall samt smyckesskrinet. Pris 99-129 kr/st
Till Lillifee produkterna >>

Prinsessan Lillifee

Prinsessan Lillifee styr sitt förtrollade rike med magisk hand. Tillsammans med sin bästa vän, grisen Plutten, flyger hon över det vackra landet och lämnar efter sig moln av rosa fjärilar och gnistrande stjärnor! Men en dag upptäcker Lillifee att alla invånare inte är lyckliga. De klagar över kampen mellan älvorna Is-Blå, Flamman och Virva – och faktiskt också över den lågflygande Pluttens vana att krocka med marknadsstånd och hönshus. Om inte saker och ting förändras hotar Alferna och Sjöjungfruarna att fara sin väg. Tillsammans med sina vänner måste Lillifee lista ut något som kan få alla att bli vänner och trivas igen. Amy Diamond spelar Lillifees röst.Prinsessan Lillifee styr sitt förtrollade rike med magisk hand. Tillsammans med sin bästa vän, grisen Plutten, flyger hon över det vackra landet och lämnar efter sig moln av rosa fjärilar och gnistrande stjärnor! Men en dag upptäcker Lillifee att alla invånare inte är lyckliga. De klagar över kampen mellan älvorna Is-Blå, Flamman och Virva – och faktiskt också över den lågflygande Pluttens vana att krocka med marknadsstånd och hönshus. Om inte saker och ting förändras hotar Alferna och Sjöjungfruarna att fara sin väg. Tillsammans med sina vänner måste Lillifee lista ut något som kan få alla att bli vänner och trivas igen.

Prinsessan Lillifee styr sitt förtrollade rike med magisk hand. Tillsammans med sin bästa vän, grisen Plutten, flyger hon över det vackra landet och lämnar efter sig moln av rosa fjärilar och gnistrande stjärnor! Men en dag upptäcker Lillifee att alla invånare inte är lyckliga. De klagar över kampen mellan älvorna Is-Blå, Flamman och Virva – och faktiskt också över den lågflygande Pluttens vana att krocka med marknadsstånd och hönshus. Om inte saker och ting förändras hotar Alferna och Sjöjungfruarna att fara sin väg. Tillsammans med sina vänner måste Lillifee lista ut något som kan få alla att bli vänner och trivas igen.


The Wean Machine

Idag fick jag bla in den här coola saken som säkert underlättar för många stressade föräldrar! Jag tycker det låter helt perfekt att man kan pressa frukt och mat på ett lite snabbt och enkelt sätt.

The Wean Machine - Barnmatspressen som gör barnmat var du än är! 

Denna enkla, kompakta och bärbara produkt är perfekt för föräldrar i farten. The Wean Machine fungerar som en omvänd vitlökspress där maten pressas upp i behållaren. Fyll behållaren med mat, pressa och mata direkt med den medföljande skeden.

Pris 219 kr
Till barnmatspressen >>

Nyheter från Kids Concept höst 2010

Nu har höstens härliga nyheter från Kids Concept kommit in! Massor av fin barnrumrsinredning!
Kika på nyheterna under menyn inredning till barnrummet >>

RSS 2.0