Radioreklam...

Imorgon bär det av till Karlskrona där alla tre barnen ska får spela in en jingel till LekVira som kommer att höras i Mix Megapol under december här i Kristianstadsområdet =)
Det är Tonkällan i Karlskrona som kommer att spela in den och jag är just nu supernervös... Detta är helt nytt för mig och just att mina egna tre busfrön ska spela in den.. tja... är nog mest rädd att de ska riva stället haha Barnen är nu 2, 6 och 8 år så det kommer att bli en prövning men det går säkert bra, ska bli så spännande att höra hur det blir när det är klart ialla fall =)
Jag vet en som inte kommer att sova mycket inatt....


Rea leksaker bara en vecka kvar

Passa på att fynda på vår rea bland leksaker och barnrumsinredning!
Endast några dagar kvar!
Den 31/10 slutar vår stora höstrea! Fortfarande många godbitarkvar!
Vi har även endel kampanjer som slutar den 31/10 så kika på dem så du inte missar något extra bra nu inför julklappsinköpen =)
TIll Rean på på leksaker och barnrumsinredning >>
 
Till våra kampanjer >>
 
 
 
 
KAMPANJER:
 

Byggleksaker mic o mic

Just nu har vi en kampanj på byggleksaker från mic o mic
Just nu endast 99 kr! (på dem med ord pris 129 kr)
Erbjudandet gäller till den 15 november 2012
 
Om mic o mic byggleksaker:
mic o mic är leksaker speciellt designade för lärande, med målet att utveckla varje barns individuella förmågor. Byggleksakerna består av individuellt utformade delar som sätts ihop med plastpinnar och spännen. Alla delar är lätta och bekväma att hantera särskilt för barnen. Oavsett om de har vingar, hjul eller segel, är våra modeller gjorda i ljusa tilltalande färger och former som gör produkterna helt unika.
mic o mic kombinerar färgglad design och mjukt formade delar med ett lärande koncept. En modellbaserad design ger en lärande lekprocess där särskilt den tredimensionella förmågan hos barnen tränas. Ditt barn kommer att bli stolt över att ha byggt modellen.
 
Till byggleksakerna hos LekVira >>
 

RSS 2.0