Lottie dockor

Lottie dockorna kom till oss igår =D De är sååå himla fina!

Lottie är en ny docka för flickor i åldern 3 till 9.
Lottie tillåter flickor att vara flickor och njuta av sin barndom. Hon gör de aktiviteter ett barn skulle göra utan att växa upp för snabbt och hon representerar en sund syn på kroppsuppfattning.
Lottie dockan har mjukt lent hår som inte trasslar och hon har böjbara knän och huvudet kan röra sig i sidled.
Läs mer här:
Lottie dockor hos LekVira
 
 

 
 

Det går framåt

Nu har vi kommit en bra bit på vägen i de nya lokalerna till LekVira. Känns riktigt spännande =D
Alla pusselbitarna börja falla på plats och nu har vi fått nytt värmesystem, köket är klart, mitt kontor är klart och toaletten är så gott som klar. Och imorgon ska golvet börja läggas. Det kommer en hel pall med över 90 kvadratmeter! Det blev ett tåligt klikergolv så jag hoppas det blir fint. Är ju alltid svårt att veta innan...
Men jag är sååå himla nöjd med väggarna! Mange och Dennis har slitit med dem och de är så himla duktiga och snabba.
 
Hyllor är med beställda, svårt att veta hur många men man kan ju alltid beställa mer om det inte räcker. Det var inte lätt att veta hur breda de ska vara? hur långa? så jag håller tummarna för att vi inte tagit helt knasiga mått...
Sen har vi spottarna i taket, de åker min man Mange och hämtar i Helsingborg imorgon. Så nästa vecka lär de och några hyllor komma upp. Och det bästa av allt blir när min limegröna molnbård som vi specialbeställt hos Ekstrands i Osby kommer! Den kommer att bli "det där lilla extra" som jag vill ha till min butik.
Nej nu är du säkert nyfiken på hur det ser ut =D
 
 
 
Så här såg det ut efter att väggarna var rivna.
och så här ser det ut nu på samma plats:
 
 
Panelen som ska täcka hela butiksväggarna. På denna ska hyllor och spjuth och massor
med härliga leksaker snart ta plats <3
Vy över fönstersidan men nu ser det ut som bilden nedan:
 
 
Här har det kommit vägg framför de 5 fönsterna. Till höger ska kassan byggas.
 
Mer bilder kommer efterhand =D
 
/Mia
 

Utförsälning

Just nu har vi stor utförsäljning på massor av leksaker och barnrumsinredning. Saker som har utgått eller som vi ej ska ha kvar i lager.
Passa på att fynda rejält till julklapparna och kalaspresenterna!

Kika på Utförsäljnignen här!

 
 

Snart flyttar vi

 
För två veckor sedan blev det klart att vi kommera att flytta till större lokaler! Det är i samma hus som vi ligger nu så det är inte så långt men det blir större och finare. Vi renoverar just nu för fullt och det var väldigt nedgånget i lokalen samt massor med väggar som skulle ned för att det ska bli en stor fin butik. Vi får dessutom ett mycket större och rymligare lager.
Så redan nu har vi kommit en bra bit på vägen, alla väggar är nere, ett par väggar är uppsatta till kontor och personalrum. Tänk att det vi ska ha som personalrum var bara en äcklig skrubb innan - så mycket man kan förändra  bara med färg och nytt golv!
Min man och Dennis och Jonas på Compenta hjälper oss och är så gott som är snickare (fast egentligen är de datakillar) hehe Själv har jag målat nästan allt, skrubbat och donat och Rosalie dammade av hela ovanvåningen idag (där är en ovanvåning som vi kan ha lite lager och extrakontor på).
Så på två veckor måste jag säga att det gått framåt med en väldig fart! Mitt kontor är klart, lagret är klart, köket och toan är nästan klart! Dennis håller på för fullt att sätta upp brädorna vi ska ha på väggarna i butiken.
 
Det har varit många val och just nu håller vi på att bestämma golv. Sen ska det beräkans hur många hyllor, spjuth mm som behövs, kassadisk ska göras (vi ska göra en egen lite rolig kassadisk), skylten ska göras mm mm och det är verkligen roligt och det kommer att bli så fint <3
 
Det är ju så att när jag startade LekVira 2007 så  hade jag ingen tanke på att ha butik, men då vi hade lite hyllor och butiksingång i lokalerna så började vi med att ha öppet för lokala kunder hösten 2008. De första åren hade vi bara öppet vissa tider per vecka men sedan hösten 2011 har vi fulla öppettider. I butiken har det varit lite ihopplock av hyllor och vi har fått trycka in sakerna och inte kan vi visa allt heller då det är trångt. Barnvagnar får knappt plast vilket känns väldigt tråkigt. Men det roliga är att vi får höra väldigt ofta av kunder att de tycker vi har en mysig butik och de älskar vårt sortiment så jag hoppas vi kan ta med oss den känslan i våra nya lokaler.
 
Invigninsdatum är ej klart än men det blir i Oktober.
 
Här får du se några bilder från vår renovering...
 
 
       Lager
 
                                                                     Ovanvåning (lager mm)
 
       
Lager (fönstret är nu ingår till kontor) 
 
   Butiken, innan alla väggar togs bort
 
 
       
 Butiken innan alla väggar togs bort 
 
 
                  Väggarna rivs ned. Tre nyfikna sm¨barn kikar glatt på =D
 
Fler bilder kommer!
 
Ha en skön kväll =D
 
//Mia
 
www.lekvira.se
 
 
   
                                               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0