Snart flyttar vi

 
För två veckor sedan blev det klart att vi kommera att flytta till större lokaler! Det är i samma hus som vi ligger nu så det är inte så långt men det blir större och finare. Vi renoverar just nu för fullt och det var väldigt nedgånget i lokalen samt massor med väggar som skulle ned för att det ska bli en stor fin butik. Vi får dessutom ett mycket större och rymligare lager.
Så redan nu har vi kommit en bra bit på vägen, alla väggar är nere, ett par väggar är uppsatta till kontor och personalrum. Tänk att det vi ska ha som personalrum var bara en äcklig skrubb innan - så mycket man kan förändra  bara med färg och nytt golv!
Min man och Dennis och Jonas på Compenta hjälper oss och är så gott som är snickare (fast egentligen är de datakillar) hehe Själv har jag målat nästan allt, skrubbat och donat och Rosalie dammade av hela ovanvåningen idag (där är en ovanvåning som vi kan ha lite lager och extrakontor på).
Så på två veckor måste jag säga att det gått framåt med en väldig fart! Mitt kontor är klart, lagret är klart, köket och toan är nästan klart! Dennis håller på för fullt att sätta upp brädorna vi ska ha på väggarna i butiken.
 
Det har varit många val och just nu håller vi på att bestämma golv. Sen ska det beräkans hur många hyllor, spjuth mm som behövs, kassadisk ska göras (vi ska göra en egen lite rolig kassadisk), skylten ska göras mm mm och det är verkligen roligt och det kommer att bli så fint <3
 
Det är ju så att när jag startade LekVira 2007 så  hade jag ingen tanke på att ha butik, men då vi hade lite hyllor och butiksingång i lokalerna så började vi med att ha öppet för lokala kunder hösten 2008. De första åren hade vi bara öppet vissa tider per vecka men sedan hösten 2011 har vi fulla öppettider. I butiken har det varit lite ihopplock av hyllor och vi har fått trycka in sakerna och inte kan vi visa allt heller då det är trångt. Barnvagnar får knappt plast vilket känns väldigt tråkigt. Men det roliga är att vi får höra väldigt ofta av kunder att de tycker vi har en mysig butik och de älskar vårt sortiment så jag hoppas vi kan ta med oss den känslan i våra nya lokaler.
 
Invigninsdatum är ej klart än men det blir i Oktober.
 
Här får du se några bilder från vår renovering...
 
 
       Lager
 
                                                                     Ovanvåning (lager mm)
 
       
Lager (fönstret är nu ingår till kontor) 
 
   Butiken, innan alla väggar togs bort
 
 
       
 Butiken innan alla väggar togs bort 
 
 
                  Väggarna rivs ned. Tre nyfikna sm¨barn kikar glatt på =D
 
Fler bilder kommer!
 
Ha en skön kväll =D
 
//Mia
 
www.lekvira.se
 
 
   
                                               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0