Maileg kaniner och möbler

Nu har vi fått in massor med fina Maileg nyheter <3
De nya fina trämöblerna har komit in i lager och de är så bedårande!
Dockvagnar, sängar, vaggor mm finns nu i härliga färger till de minsta kaninerna micro, mini och medium.
 
Här hittar du alla våra Maileg saker:
Till Maileg hos LekVira>>
 
 
 
 
 
 

Kalaspresent tips under 100 kr

KALASDAX?

 

Hos oss hittar du många bra och uppskattade kalaspresenter för under 100-lappen.

Barnen är runt på flera olika kalas varje år och visst vill man att ens barn ska komma med något som verkligen kommer att uppskattas. Vi har många tips och ideer om vad som går hem vid de olika åldrarna.

De flesta ger kalaspresenter som kostar runt 50-100 kr när det är till dagis och skolkompisar.

Men vad ska man då välja?

Det är alltid populärt med pyssel och ritsaker och vi har fina ritböcker från Kärnan och TopModel samt pysselset från Ses Creative. En målarbok med ett set med kritor till kostar från ca 56 kr tillsammans.

Stickers brukar med vara roligt att få och här har vi ex fina från Djeco med 160 st sticker s för 32 kr eller från My style prinsess och Trixibelles med söta prinsessor för runt 39 kr för en bok med stickers.

En klar favorit bland pysselsakerna är Spika mönster för 99 kr. Här skapar man olika mönster med träbitar som finns i olika färger och former och spikar fast dem med en liten spik i det förborrade hålet. Hur roligt och kreativt som helst.

eller varför inte ett spel?

Vi har fina tre i rad spel för 69 kr av trä som fungerar för åldern 5 år och uppåt. Fin på hyllan när det inte används och lätt att spela ett parti när andan faller på. Eller ett roligt  Apbingo 59 kr kluriga labyrinter för 39-59 kr?

eller pussel?

Vi har fina träpussel på 43 eller 96 bitar för 99 kr eller med Disneykaraktärer (Flygplan, Bilar, Prinsessorna mfl) i varierande antal bitar för 49 kr och uppåt.

En superbra kalaspresent när barnen ska på kalas är pärlor! De flesta barn i åldern 4-9 år älskar att pärla och skapa olika mönster på pärlplattor. Det är väldigt kreativt, övar på tålamod, koncentration och koordination samtidigt som det är superskoj.
Kombinera ihop ex 3 pärlplattor och 2 pärlpåsar så har du en superrolig och med all säkerhet uppskattad present för runt 79 kr!
Ger du för lite mindre så ta kan du ta 2 pärlplattor och 1 påse med pärlor för 47 kr!
Det är alltid roligt med nya pärlplattor eller varför inte fyrkanterna som du kan sätta ihop och bygga större mönster med.

Andra tips är:

Figurer som riddare, drakar, pirater som man kan leka med för sig eller i piratskepp/riddarborgar. Mycket populära ohs killar 3-6 år Kostar 65-85 kr/st

Play doh lera vi har olika mindre set eller bara lera och vem gillar inte att skapa med lera! Pris ca 46 kr och uppåt

Böcker - vi har söta böcker med Pino, Ellen, Ella, Billy mfl som fungerar bra till barn 3-6 år. Böcker får man aldrig för mycket av! Pris 53 kr och uppåt.

Kramdjur - vi har flera supersöta kramdjur från Svenska Bukowski. Det finns flera olika att välja på som ligger under 100 kr (69 kr och uppåt)

Sugrörsglas - många olika att välja på 39-59  kr

Utklädningssaker som diadem, tiara, prinsesskrona, pirathatt, ögonlapp mm

Barbie - Den minsta dockan Chelsea kostar 99 kr eller ett set med Barbiekläder 99 kr alltid roligt med lite nytt till Barbie

Namnarmband - snygga armband i olika färger där man sätter på namnet. Armband 29 kr bokstäver 10 kr /st. (obs finns endast i butiken i Kristianstad)

Leksaksmat - i åldern 3-5 år tycker de flesta barn om kökslekar och lite nya roliga kakor till fikan är en trevlig presnet. Vi har olika trevliga förpackningar från ex Jabadabado för 89-99 kr eller plocka ihop lite småkakor för 15-39 kr/st. Lägger man dem i en lite tygpåse som kostar 20 kr så blir det extra roligt. Vi har även ex korv i bröd, mjölk, juice, tårtor mm Leksaksmaten vi har är i trä eller tyg vilket ger en extra skön känsla att leka med.

Bokstäver - Skriv namnet i bokstäver fr¨ån Jabadabado som går att ha på dörren, vägger, hyllan mm. 10 kr st av papp. Superfina!

Är det du som ska ha kalaset så har vi härliga kalassaker från Jabadabado med allt från tallrikar, till tårtljus och inbjudningskort. Superfina. (vi har även fått in kalassaker med Barbie och Monster High).

Det vara några tips som vi hoppas ska hjälpa dig, så nästa gång det är dags för kalas hoppas vi att du kikar inom hos oss =D

Välkommen in i vår butik i Kristianstad eller i vår webbshopp www.lekvira.se  =D

 

Till Kalaspresenter hos lekvira>>

Till Kalaspresenter under 100 kr >>

 

 

Barbie Kalas Tema

Alla som gillar Barbie se hit :)) Nu kan ni hitta  Barbie som kalas tema hos oss, det finns som inbjudningskort,tallrikar,muggar servetter,partybags och en matchande plastduk.
 
 Kalassakerna hittar du här:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0