Snart December

Nu när vi börjar närma oss December, så är det många som tänker på jul och allt dom behöver köpa till det. Men man får ju inte glömma bort att lucia närmar sig också, och det med storsteg.
 
Från Oskar & Ellen kommer allt man behöver för ett barnvänligt luciatåg, mjuka ljus och även extra figurer till sångpåsen med jultema.
 
Till Oskar & Eller på LekVira >>
 
 
 

Finn är här!

 Nu har Lotties kompis Finn kommit in till oss!
Följ med Finn på äventyr och hjälp honom att vinna drakflygar tävlingen.

Till Lottie och Finn >>
 
 

Adventskalender tips!

Adventskalender tips!
 
Vi har samlat lite tips på små saker som är perfekta att lägga i adventskalendern. Vi vet att det kan vara svårt att hitta bra saker att ha med i den och det ska ju helst vara lite saker som barnet har roligt med. Endel saker här är lite dyrare och då är tanken att man kan dela upp den och slå in i flera paket. Ex sångerna i sångpåsen där kan man slå in dem var för sig eller Sylvanian figurer - lägg en figur i varje paket.
 
Till LekViras Adventskalender tips >>
 
 
 

Sands alive!

Sands alive!
Mjuk och följsam lera där man kan leka utan allt kladd. Leran är sandfärgad och man får känslan av att sanden kommer till liv. Lätt att forma och lämnar inga fläckar, även enkelt att städa upp.
Det finns tre olika: classic, castle och animals.
 
Till Sands Alive på LekVira >>
 
 
 

Kampanj på barnrumsinredning

Kampanj på barnrumsinredning
 
Med allt nytt som kommer in så tänkte vi fixa lite plats, så just nu har vi en kampanj på sådant som utgått eller som vi inte ska ta in igen. Där är både från Jabadabado, Pumpkin baby och Kids Concept.
OBS endel har vi endast ett fåtal kvar av och kampanjen gäller tom 16 November 2014.
 
Till LekViras kampanj >>
 
 
 

Sonny Angel jul 2014

Sonny Angel jul 2014
Då har vi fått in den nya jul kollektionen från Sonny Angel för år 2014.
Limited edition så när de är slut kommer de ej igen.
De passar som små extra presenter som du kan samla till barnen, en vid varje födelsedag, jul mm eller varför inte i adventskalendern!
Sonny Angel är en söt liten figur med olika huvudbonader. Han har små små söta änglavingar på ryggen. Trots att han inte pratar får Sonny Angel dig att le, han gör dig glad och han gör din vardag lite mer förtjusande, det är Sonny Angels uppdrag.
Till Sonny Angel hos LekVira >>
 
 

RSS 2.0