Llorens dockor

Llorens dockor är gjorda med hjärtat. De är välgjorda, verklighetstrogna, och fantastiskt fina. De är gjorda i förstaklassigt material och de är handgjorda i Spanien. Dockorna finns i många storlekar och variationer.
Llorens tillverkar dockor som är gjorda för att skapa känslor hos barn i olika åldrar på ett lärande sätt. Dockorna kommer i en stor variation av färg, storlek och tillbehör. Llorens dockor anpassas till åldern och barnets behov tas om hand. Utvecklingen hos barn och stöd för funktionshinder har varit och är mycket viktigt för företaget.
 
 

LEGO® i olika former

Hos LekVira har vi många olika sorters artiklar med LEGO®. LEGO® är roligt och har uppskattats av barn under många år och det främjar fantasin hos barnet. LEGO® finns både i fantasilådor, gubbar i blindpack, och till att bygga mer specifika saker som till exempel en brandbil.
 
Klicka för större bild
     

Leksaksmat och barnkök

Med leksaksmaten och barnköken lär sig barnen att hjälpa till samtidigt som de har roligt. Vi har flera olika kök och många olika sorters mat och redskap för att laga mat. 
 

Julklappstips: för musikern

Musik är kul och många barn tycker om att både sjunga och uppträda. att främja sina barns intresse är alltid viktigt och det finns många musikinstrument som är anpassade för barn. 
 
Klicka för större bild
 
Musikinstrumenten hittar du här >>
 

Effikis kaniner

Effikis kaniner är tillverkade med stor uppmärksamhet på både den visuella och den taktila känslan. De är säkra även för nyfödda och de är väldigt kramiga.

De finns i tre storlekar storlekar och i rosa, blå, grå, och vit.

 
Här hittar du Effiki Bunny >>

Julklappstips: för den händige

Är ditt barn en blivande snickare eller annan typ av hantverkare? Tycker ditt barn om att bygga eller laga saker, då är kanske någon av dessa verktygsset eller verktygslådor den perfekta julklappen? 
 
Klicka för större bild

Mat och redskap från Maileg

 
Maten och redskapen, från Maileg, är mycket vackra och detaljerat målade. Att dricka te med sin kaniner är självklart roligare om de har sin egna tekopp. Maten kan förvaras i kylskåpet eller stå framme i sin låda. 
 
Självklart kan tillbehören användas även till andra dockor.
 
Här hittar du maten och redskapen från Maileg >>

Snuttefilt och skallror

Snuttefiltar och skallror/bitringar är något som uppskattas mycket hos de minsta barnen. Snuttefilten blir dessutom ofta en stor del av det lilla barnets liv. Den sovs med, gosas med, och leks med. Att välja en snuttfilt som är mer än bara en filt kan däför vara bra. Till exempel så har vi pricken, som är en grå hund med en bitring till svans, från JaBaDaBaDo
Här hittar du snuttefiltarna >>
 

Skallrorna finns i olika format och former, med och utan bitring, men de är alla lika roliga för barnet att leka med. 
Här hittar du skallrorna >>

Ferrari touch & go

Ferrari touch & go är en häftig röd sportbil som kommer i tre modeller. När du trycker på dens tak så kör lyser dens lyktor, vrålar dens motor och kör iväg blixtsnabbt. 

 
Ferarrin drivs av 2xAAA-batterier, som ingår.
De tre modellerna är
458 italia, F2012, och LaFerrari
 
Pris: 219 kr
 
Perfekt julklapp till den som önskar sig en ferrari!
 
Klicka för större bild
 
Här hittar du alla tre modellerna >>

Plocklådor

Julklappstips: plocklådor/sorteringslådor
Roliga lådor med former som barnet ska stoppa i det hål som passar på lådan. De hjälper till att träna motoriken och förståelsen för färg och form på ett roligt och underhållande sätt.
 
Klicka för större bild
 
Plocklådorna hittar du här >>
 

Hammarbänkar

Julklappstips: hammarbänk. 
En bra leksak för de små, bra till att träna koordination och koncentration.
 
Pris: 199 kr
 
 Klicka för större bild
 
 
 
 
 

Maileg möbler!

 
Möbler till kaninerna och mössen, från Maileg, blir fantastiska julklappar som uppskattas av många. Möblerna är gjorda i metall eller trä.
Klicka för större bild
 
Maileg är en vacker dansk design på leksaker i en värld där möss sover i tändsticksaskar och kaniner dricker te, där varje dag är ett nytt äventyr.
 
Här hittar du möbler från Maileg >>
Här hittar du allt från Maileg >>
 

Aktivitetsböcker med stickers

Fina och roliga aktivitetsböcker. I dem kan du sätta in stickers och skapa olika världar. Ett roligt sätt att öka kreativiteten.
 
Dessa sex böckerna är endast ett exempel, det finns många fler att välja i vår butik och i vår webbshop.
 
 

Söta baby mobiler

 
 
Söta mobiler i trä från JaBaDaBaDo med elefanter.
Fina att hänga ovanför babyn säng eller ovanför skötbordet. Rör lite lätt på dem så de börjar röra sig och barnet kommer förundrat att studera dem en stund.
 
Klicka för större bild
  
 
Här hittar du mobilerna hos Lekvira.se >>

RSS 2.0