Julklappstips: Fina tillbehör till dockorna Our generation

 
Fina tillbehör till Our generations dockor. Tillbehören passar dockorna som är 46 cm stora, men mycket kan även användas till lite mindre. Naturligtvis går tillbehören även att använda till andra dockor som är i den storleken.
 
Klicka för större bild
 
 
 
 
Här hittar du Our generations tillbehör >>
 
 

Julklappstips: möbler till dockhus

Hos oss hittar du många olika möblemang och andra tillbehör till dockhus. Möblerna är gjorda i trä och tyg, och de är vackert målande. 
Här hittar du möbler till dockhus >>
 

Julklappstips: Our generation dockor

Our generations dockor är fina designade dockor med olika personligheter, stilar, och intressen. Dockorna är gjorda för lite större barn i åldern 4-12 år. Our Generation dockornas kropp är gjord av vinyl och de har vackra stora ögon som öppnas och stängs.
 
Ginger, Sydney, Celeste, och Kaylee är alla 46 cm stora.
Klicka för större bild

Holly, Lana, Kendra, Sadie, och Sienna är 16 cm stora.
Klicka för större bild
Our generations dockor hittar du här >>
 

Julkläder

Slutet på november är här och snart börjar alla julbestyr på allvar. Passa på att skaffa alla kläder ditt barn behöver, inför lucia, redan nu. 
 
Tomteklädsel och lucianattlinne från RIO.
 
 
Luciakrona och stjärngossestrut är från Oskar & Ellen. och den röda Pixy tomteluvan är från Maileg.
 

Lottie dockor

Lottiedockorna är speciellt framtagna för att barn ska få vara barn. Dockorna har inget smink och de ser ut som flickor, inte kvinnor, vilket ska främja en sundare kroppsuppfattning. Dockorna föreställer en nioåring i kroppen och deras kläder är färgglada,detaljrika, och gjorda i stil med kläder ett barn har, i stället för en vuxen. 
 
På bilderna nedan ser du några av våra nyaste Lottiedockor, med tillbehör. 
Lotties motto är: Var envis, modig, och tro på dig själv.
 

Lärande lek

Lärande lek från JaBaDaBaDo
Med magnetplattan ABC lär sig barnet bokstäverna på ett roligt sätt, och kan även att bilda ord och räkna. Magnetplattan är perfekt för de som ska börja eller precis har börjat läsa och skriva. Att lära sig genom lek är ett utmärkt sätt att hålla motivationen uppe.
Mått: 30 x 23 x 4 cm
Pris: 289 kr
 
Magnetplattan hittar du här >>
 

Tillbehör till dockan

Dessa superfina kläder, från AM LEG, passar dockor som är 33-42 cm. 
Denna fina babylift kan du ha till dockan när ni ska iväg, eller bara går runt i hemmet. Den är grå och rosa, med rosa blommor på. Med dockliften kommer både täcke och kudde, i samma mönster.
Ett väldigt vackert vitt bäddset, med fina broderade blommor på. Passar bra till dockvagnen eller docksängen. Bäddsetet är tjockt och passar extra bra för kyliga nätter.
 
 Docktillbehören hittar du här >>

Julen närmar sig

Snart är julen här och vi har fantastiskt fint julpynt, från bland annat Maileg, i vår butik. Varva julgranskulorna och glittret med fina dekorationer i metall. Tips: Mailegmössen kan också användas som ett sött pynt i granen.
 
 
 
Vi har också en jättefin låda som du kan samla dina vackra dekorationer i.
 
 
 

Adventskalendrar från LEGO®

Julen är en fantastisk och magisk högtid. Att få julklappar är något många barn längtar efter länge. Så varför inte ge dem 24 stycken små överraskningar att räkna ner till julafton med? Hos LekVira har vi tre olika fantastiska och spännande adventskalendrar från LEGO®.
 
Klicka för större bild
 
Adventskalender LEGO® Friends® hittar du här >>
Adventskalender LEGO® City® hittar du här >>
Adventskalender LEGO® Star Wars® hittar du här >>

En väldig massa slime!

Pruttslime, monsterslime, slime med monsterögon, flerfärgad slime, neonslime, tansparent slime. Vi har fått in en himla massa olika sorters slime! Vilket slime blir din favorit?
Här hittar du allt vårt slime >>
 

Ännu fler nyheter!

Nu hittar du ännu fler nyheter i både vår butik och i vår webbshop.
 
Här hittar du våra nyheter >>
 
 

För dinosaurieälskaren

De flesta av oss tycker väl att dinosaurier är riktigt coola? Bland våra nyheter har vi fyra olika supercoola dinosaurie-ringar, fizzy dino-ägg, dinosaurie-fingerdockor, och ett stämpelset med dinosaurier. 
 
Ta ett dinosaurieägg och släpp det i ett glas vatten, se hur det bubblar och fräser när en dinosaurie föds fram ur ägget. Det finns sex stycken dinosaurier som du kan samla ihop.
Här hittar du vår samling av dinosaurier >>

Mailegnytt ♡

Hos LekVira är vi alltid stolta över vårt stora utbud från Maileg, och nu har vi ännu flera nyheter.
 
 
Bambi är en gosig rödjurspojke som älskar att kramas. Bakom honom ser du en supersöt liten garderob, med lådor och hängare, där du kan förvara dina små vänners kläder. 
Ett nytt tjusigt kök i metall. Där kan du baka med hjälp av bakredskapen, göra frukost för två, och göra te och kakor till dina möss och kaniner. Bakredskapen, te och kaksetet, och frukosten säljs separat.
En superfin spis i metall med tillbehör. Ugnsluckan går att öppna så att mössen och kaninerna kan baka sitt goda bröd.
 
 
Flera förvaringsmöjligheter med dessa vackra klädhängare.
 
 
Racerstorebror åker gärna ut i scootern tillsammans med sin racerpappa.
 
Här hittar du alla nyheterna från Maileg >>
 
 

Dockor gjorda med hjärtat

Dessa dockorna, från Llorens, är gjorda med hjärtat. De är fantastiskt fina och verklighetstrogna. De är handgjorda, i Spanien, i förstaklassigt material, och de har en väldigt noggrant utformad design. Dockorna är i olika storlek, från 33 till 42 cm. På de flesta dockorna är kroppen är fylld med ett mjukt foder och huvudet, armar och benen är gjorda av vinyl.


 
Nica och Pipo är alldeles nyfödda och är gjorda helt i vinyl och deras kroppar är anatomiskt korrekta. De är supermjuka och lena att ta på.
 
 
Här hittar du dockorna från Llorens >>
 
 
Llorens tillverkar dockor som är gjorda för att skapa känslor hos barn, i olika åldrar på ett lärande sätt. Dockorna kommer i en stor variation av färg, storlek och tillbehör. Llorens dockor anpassas till åldern och barnets behov tas om hand. Utvecklingen av barn samt stöd för funktionshinder har varit och är mycket viktigt för företaget.

 

Julkaldendrar från Maileg

Fantastiskt fina julkalendrar från Maileg. Lite här och där på tomten finns det ringar och fickor där man kan lägga sina paket. 
 
Här hittar du julkalendrarna >>
Hon har en grå klänning och han har blåa snickarbyxor.
På vår sida hittar du många fina tips på saker som du kan lägga i din kalender. Det är ett roligt sätt att räkna ner till julafton på, genom att få öppna hela 24 presenter.
 
Tips till julkalendern hittar du här >>
 

Många olika sorters stressbollar

 
Enkla stressbollar kan lätt bli tråkiga. För visst är det mer avstressande om din stressboll är lite kul också? Vi har flera olika sorters stressbollar som inte kan beskrivas som annat än kul. Vi har katter och vi har enhörningar, i många fina färger. Vi har också sjöstjärnor, bananer, smileys, och färgglada bollar i nät som blir extra kul när man klämmer på dem. 
För att komma till våra stressbollar, tryck här >>

REA på väggdekarationer

JUST NU 30-45% på ALLA VÄGGSTICKERS
Kom och fynda bland våra många olika sorters fantastiskt fina väggdekorationer, från RoomMates. Passa på och gör det extra fint i barnets rum på ett enkelt vis.
 
Här hittar du väggdekorationer och väggstickers hos LekVira >>
 
 

Möss i resväska

Hos oss finner du ett stort urval av små söta resväskor i metall, från Maileg. Resväskorna finns att få i många olika färger, mönster, och innehåll. I vissa resväskor hittar du möss, i andra kläder, det går även att köpa en tom resväska. Resväskorna är väldigt charmiga och mössen kan, förutom att packa i dem, använda dem till att sova eller sitta i. 
 
 

Mailegs balettskola hos Lekvira

Dina dansande möss och andra små vänner äntligen hittat sitt nya dansställe! 
 
Denna supersnygga balettskola/studio, från Maileg, kommer med två mjuka sittkuddar, en stor och en liten spegel, guldfärgade galgar och en dansstång. Här kan dina små vänner dansa och balettskolan/studion är perfekt till både övningar och uppvisningar. 
Balettskolan hos Lekvira hittar du här >>
 
I detta set hittar du en lite mindre dansstudio i form av en skolåda. Den innehåller två mjuka kuddar, en mjuk madrass, en dansstång, en spegel, guldfärgade galgar och en bänk/hylla. Underdelen av lådan har spegeln i sig går att använda på två håll. På ena hållet har du en dansstång och en hylla, och på andra hållet har du en bänk och en stång som du kan att hänga deras kläder på. 
Den dansanse katten och musen i skolådan hittar du här >>
 
Hos Lekvira månar vi om Maileg kaniner, möss, möbler och tillbehör.
Vi har ett av Sveriges största sortiment av Mailegs kaniner, möss och möbler. Titta gärna in och se vad som finns att välja på.

Nyheter från Bukowski

Vi har har massvis med supersöta nyheter från Bukowski hos oss på Lekvira. Snuttefiltar, kuddar, skallror, nyckelringar, och många gosiga vänner. 
 
Klicka för större bild
 
Bland dem hittar du  the great marshmallow som är hela 55 cm hög och är minst lika kramgo som han ser ut. Med honom som sällskap kan man inte känna sig annat än trygg. 
 
 
Nyckelringarna finns i två sorter. En med brun nos och en vit rosett runt halsen och en med rosa nos och en vit rusett vid örat. Nyckelringarna, likt de andra sakerna från Bukowski, är mjuka och lena och det är knappt så att man vill sluta krama dem.
 

Designa ditt eget namnarmband

Nya och fantastiskt fina dalmatinmönstrade armband, från BusyLizzie, till att göra egna namnarmband. Sätt en personlig prägel på en present eller gör ett läckert armband till dig själv eller ditt barn. Armbanden finns i flera olika färger och är 22 cm långa. 
 
 
Här hittar du delarna till ditt namnarmband hos Lekvira >>

RSS 2.0