Leksakstält från kids koncept

Leksakstält från kids koncept
 
 
Fina leksakstält i rosa och blått med moln på och rosa/lila i fairystil. Leksakstälten är 130 cm höga och har en diameter på 100 cm. Tälten blir en fin inredning till barnrummet och är kul att leka i. Tälten kan användas både inomhus och utomhus (men bör tas in när det inte används). Bland våra leksakstält hittar du även rosa och blå med stjärnor på.
 
Pris 329 kronor styck.
Märke kids koncept
Mått 130 x 100 cm
 
Du hittar tälten här >>

Möss i tändsticksaskar

Möss från Maileg
Storasyster, storebror, lillebror, och lillasystermus i respektive tändsticksaskar. Mössen är så söta och roliga att leka med. I asken har de alla vars en madrass, kudde, samt filt, i olika i färger. 
Pris: Storasyster och storebror kostar 229 kronor styck och lillebror och lillasyster kostar 199 kronor styck.
Babymöss
Bland babymössen hittar du sleepy/wakey, som har ögat öppet på ena sidan och som blundar på andra sidan. Tvillingmössen gör allt tillsammans och sover sött i sin tändsticksask med gemensam sovpåse.
Pris: Sleepy/wakey kostar 179 kr styck och tvillingarna kostar 269 kronor.
 

Mailegs babyliftar till kaniner och möss

Söta små babyliftar till de minsta från Maileg. I rosa och grönt har du liftar till  MY baby rabbit (passar även babymössen). I brunt med en blommig filt har du en lift till micro-kaninerna (passar även syskonmössen). Babyliftarna är gjorda i supermjuk bomull och din lilla vän kommer att ha det så mysigt i den. 
 
Bland liftarna finns även ett set med en söt liten babymus i babylift. Denna lift har en brun utsida och en blommig insida. 
 
Pris
babylift MY: 139 kronor
babylift micro: 149 kronor
Babymus i babylift: 229 kronor
 
Du hittar babyliftarna här>>

Storebror campar

Storebror mus älskar naturen och är gärna ute på äventyr. Han tycker om att campa och vandra i skog och berg. På ryggen bär han oftast sin gröna sovsäck och på huvudet bär han sin hatt. Storebror vill gärna vara förberedd om äventyrslustan slår på. 
 
Pris: 339 kronor
 
Du hittar honom här>>

Skolstart 2018: pennor och pennskrin

Inför skolstarten behövs pennor och pennskrin och annat smått och gott för att skriva med. Hos oss hittar du många olika sorters pennor; blyerts, stift, fiberpennor, osv. Vi har suddgummin i alla dess färger och former. Vi har även en del olika pennfodral, med eller utan innehåll. Bland annat hittar du de perfekta pennfodralen till de som älskar TOPmodel. 
Du hittar det här >>
 
 
 

Skolstart 2018: skolväskor

Sommarlovet börjar närma sig sitt slut och det är dags att börja förbereda för skolstarten. Hos oss hittar du fina väskor till bra priser och snabb frakt! 
Du hittar väskorna här>>

RSS 2.0