Kampanj tågbana och gunghäst

Kampanj!

25 % på ny tågbana och gunghäst från Jabadabado. Kampanjen gäller från den 27/8 till den 2/9. Kampanjen gäller både på webben och i butiken i Kristianstad (öppet mån-fre 12-16). 
 
Du hittar dem bland våra nyheter>>

Nyheter från topmodel, ylvi & the minimoomis, och princess mimi

Fantasy topmodel
Stickersböcker, pennfodral, tandaskar, smyckeskrin, och en supersnygg axelväska. 
 
Pennfodralet och axelväskan, från Fantasy/Topmodel är fina att matcha med och är perfekta nu när skolan har startat.
 
Tandaskarna från Princess Mimi är fina som doppresent eller för att fira att barnet har tappat sin första tand. De finns i fyra olika färger, vilken är din favorit?
 
Smyckeskrinet, från Ylvi and the minimoomis. har ett hemligt fack där du kan gömma det som du håller lite extra kärt.
 
Du hittar detta och många flera saker bland våra nyheter>>
Till topmodels sortiment>>

Leksakskök och leksaksmat

Fina nyheter för den som älskar leksaksmat och leksakskök, eller att leka affär. Nya härliga träleksaker från Jabadabado. Varför inte köpa ett eget köksset till ditt barn, så att det kan hjälpa till på riktigt vid matlagningen?
 
Du hittar produkterna här >>
 

Slemspottande dinosaurier i olika färger

Med dessa slemspottande dinosaurier kan du ha hur kul som helst! Du öppnar din burk med slime och trycker ihop magen på dinosaurien, sen doppar ner den så att munnen är i slajmet och släpper om magen, och slurp, så sugs slajmet in. Trycker du sen ihop magen på dinon igen så spottar den ut det igen. 
 
Välj mellan en röd Stegosaurus, en grön T-Rex, och en blå triceratops.
 
Pris 49 kronor styck
 
Från Dino World
Du hittar dinosaurierna här >>

Gelpennor från topmodel

Gelpennor från topmodel
Välj mellan blå och lila gelpennor som är suddbara! Använd suddgummit på pennan för att korrigera småfel du gjort med pennan. Eller varför inte ett 5-pack med underbart glittriga gelpennor? Varje paket innehåller en gul, rosa, lila, blå, och svart glitterpenna. Pennorna är av märket topmodel
 
Pris: 
både den suddbara pennan och 5-packet kostar 59 kronor styck.
 
Du hittar pennorna här>>

Spel från kids koncept

Spel från kids koncept.
Två olika fia med knuff, samt ett kinaschack, med fina figurer och mjuka färger.
 
Spelen är gjorda i trä.
Pris från 179 till 239 kr
 
Du hittar spelen här >>

Färgglad leksaksmat

Färgglad och vacker leksaksmat från kids koncept.
Bakelser, godis, och glass, gjort i trä och målat i härliga blandade färger. Leksaksmaten är perfekt till barnen som älskar att leka affär, café, eller som helt enkelt tycker om att bjuda på godsaker när de leker. Extra roligt blir det till leksaksköken eller dockserviserna. 
 
Pris:
9 bakelser 149 kr
15 godisar i påse 139 kr
Glasställ med 6 glassar 419 kr
 
Rekommenderat från 3 år
 
Du hittar godsakerna här >>

Leksakstält från kids koncept

Leksakstält från kids koncept
 
 
Fina leksakstält i rosa och blått med moln på och rosa/lila i fairystil. Leksakstälten är 130 cm höga och har en diameter på 100 cm. Tälten blir en fin inredning till barnrummet och är kul att leka i. Tälten kan användas både inomhus och utomhus (men bör tas in när det inte används). Bland våra leksakstält hittar du även rosa och blå med stjärnor på.
 
Pris 329 kronor styck.
Märke kids koncept
Mått 130 x 100 cm
 
Du hittar tälten här >>

Möss i tändsticksaskar

Möss från Maileg
Storasyster, storebror, lillebror, och lillasystermus i respektive tändsticksaskar. Mössen är så söta och roliga att leka med. I asken har de alla vars en madrass, kudde, samt filt, i olika i färger. 
Pris: Storasyster och storebror kostar 229 kronor styck och lillebror och lillasyster kostar 199 kronor styck.
Babymöss
Bland babymössen hittar du sleepy/wakey, som har ögat öppet på ena sidan och som blundar på andra sidan. Tvillingmössen gör allt tillsammans och sover sött i sin tändsticksask med gemensam sovpåse.
Pris: Sleepy/wakey kostar 179 kr styck och tvillingarna kostar 269 kronor.
 

Mailegs babyliftar till kaniner och möss

Söta små babyliftar till de minsta från Maileg. I rosa och grönt har du liftar till  MY baby rabbit (passar även babymössen). I brunt med en blommig filt har du en lift till micro-kaninerna (passar även syskonmössen). Babyliftarna är gjorda i supermjuk bomull och din lilla vän kommer att ha det så mysigt i den. 
 
Bland liftarna finns även ett set med en söt liten babymus i babylift. Denna lift har en brun utsida och en blommig insida. 
 
Pris
babylift MY: 139 kronor
babylift micro: 149 kronor
Babymus i babylift: 229 kronor
 
Du hittar babyliftarna här>>

Storebror campar

Storebror mus älskar naturen och är gärna ute på äventyr. Han tycker om att campa och vandra i skog och berg. På ryggen bär han oftast sin gröna sovsäck och på huvudet bär han sin hatt. Storebror vill gärna vara förberedd om äventyrslustan slår på. 
 
Pris: 339 kronor
 
Du hittar honom här>>

Skolstart 2018: pennor och pennskrin

Inför skolstarten behövs pennor och pennskrin och annat smått och gott för att skriva med. Hos oss hittar du många olika sorters pennor; blyerts, stift, fiberpennor, osv. Vi har suddgummin i alla dess färger och former. Vi har även en del olika pennfodral, med eller utan innehåll. Bland annat hittar du de perfekta pennfodralen till de som älskar TOPmodel. 
Du hittar det här >>
 
 
 

Skolstart 2018: skolväskor

Sommarlovet börjar närma sig sitt slut och det är dags att börja förbereda för skolstarten. Hos oss hittar du fina väskor till bra priser och snabb frakt! 
Du hittar väskorna här>>

RSS 2.0