Rubens barn Cutie

Fantastiskt fina dockor från rubens barn i serien cutie. Dockorna är mjuka och underbara för barnet att leka med. De är perfekta som den första dockan till barnet. Till dockorna finns det lite kläder att köpa till, vilket gör leken extra skoj. Låt ditt barn ta med sig sin rubensdocka ut i regnet klädd i regnjacka och skor. Kläderna är lätta för barnet att själv ta av och på.
 
 
Pris:
dockor 369 kronor
kläder från 179 kronor
Cutie-dockorna och deras kläder hittar du här >>

Snuttefiltar och skallror

Snuttefiltar för barnet att gosa med när det är dags att sova eller bara varva ner. Snuttenfilten blir snabbt barnet mycket kärt.
Pris från 149 kronor
Snuttefiltarna hittar du här >>
 
Skallror som är mjuka att gosa med och som låter spännande för det lilla barnet som kommer att tycka att det är en rolig sak att leka med. Skallrorna finns i många olika roliga djur, färger, och former för att det ska passa ditt barn bäst.
 
Pris från 89 kronor
Skallrorna hittar du här >>
 

Dragelefant och twinkle starfish aktivitetsleksak

Vacker och stilren liten grå elefant, i trä, som passar utmärkt till barnet som precis lärt sig att gå. Barnet kan promenera runt i hemmet med sin lilla kamrat.
Pris 219 kronor
Dragelefanten hittar du här >>

Twinkle starfish är en stor aktivitetsleksak med både ljud och ljus. Denna färgglada stjärnfisken bjuder upp till fantasifull lek och dans, och kommer snabbt bli barnets favoritdanspartner. Här uppmuntras både stimulering, motorik, dans och gott humör. För de små barnen som ännu inte kan stå eller gå så finns det inbyggda spel, med 4 bollar som kan kastas in i tornet.
 
 
Leksaken är rekommenderad för barn 9 mån+
Kräver 3 st AA-batterier
Pris 619 kronor
Här hittar du aktivitetsleksaken >>

Stilrena gåvagnar och fräcka gåbilar

Dessa tjusiga och stilrena gåvagnarna kommer från JaBaDaBaDo och är en bra leksak och hjälpmedel för barnet som håller på att lära sig gå. Men hjälp av vagnen kan barnet öva sin balans och lära sig att gå med stöd. Barnet kan också köra runt sina favoritleksaker i hemmet. Gåvagnen kommer i tre färger, rosa, blå, och vit/grå.
Pris: 489 kronor
Gåvagnarna hittar du här >>
 
Dessa häftiga gåbilarna är gjorda i metall och plast. På denna gåbil tar sig barnet snabbt fram med genom att sparka sig fram. En leksak som brukar vara mycket uppskattad till de mindre barnen. 
 Pris: 1049-1099 kronor
Gåbilarna hittar du här >>

Klosståg med ugglor

Sött dragtåg av trä med klossar, från Pumpkin baby, som finns i fina färger och har söta ugglor på.
Pedagogisk leksak för de minsta som övar motoriken.
 
 
Pris: 299 kronor
Du hittar klosstågen här >>

Möss i tändsticksaskar från Maileg!

Vi har fått in tre nya söta små möss i lika söta tändsticksaskar. Vi har Storebror, storasyster, och lillebror och de är alla tre klädda i tjusigt randiga kläder. I sina tändsticksaskar så har de en madrass, ett täcke, och en kudde, som matchar deras klädsel. Storasysters klänning och storebrors shorts är avtagbara.
Du hittar våra möss i tändsticksaskar här >>
 

Tre söta grisar från Maileg

Vi har fått in tre söta grisar i tre olika storlekar. Grisarna kommer från Maileg och är gjorda i linne. De är härligt grisrosa och de är riktigt gosiga att krama. De går utmärkt att använda som sovsällskap, som både gosedjur eller kudde. En underbar kramkudde helt enkelt!
Du hittar grisarna här >>

Blommigt smyckeskrin

Vackert litet rosa-blommigt smyckeskrin i olika former. Smyckeskrinet är stadigt med en mjuk sammet på insidan och det har en spegel i locket. I smyckskrinet finns det plats för 2-3 ringar och några andra mindre smycken i skrinets tre separata fack.
 
Finns som ett hjärta, en fyrkant, runt, och en hexagon.
Pris: 89 kronor
Mått: Höjd 5,5 cm, bredd ca 10-11 cm
 
Smyckeskrinet hittar du här >>

Vackra sparbössor

Vackra sparbössor i keramik, från bland annat JaBaDaBaDo och Pumpkin baby
 
Sparbössorna kostar mellan 89-179 kronor.
 
Du hittar dem här >> 

Tips inför barnkalaset

Barnkalas är superkul, men att planeringen av barnkalas kan vara stressigt är nog något som många småbarnsföräldrar känner till. Mycket behöver ordnas och det ska vara partyhattar, ballonger, servetter, fiskedamm, tallrikar, glas, inbjudningskort, serpentiner och en himla massa annat, allt för att barnen ska ha det så roligt som möjligt. Hos oss hittar du det mesta du kan tänkas behöva inför kalaset. 
 
 
 
Tårtljus från JaBaDaBaDo, 29 kr.
 
 
Här hittar du det mesta du behöver inför barnkalaset >>

Dockor från Our generation

Nyhet från Our generation.
Bland våra nyheter hittar du tre dockor från Our generation, samt två klädset till dockorna. 
 
Klicka för större bild
  
 
 
Dockorna ska inspirera tjejer till att vara den de vill vara genom att representera tjejer som har olika intressen och hobbyer. Dockorna är 46 cm långa och har olika personligheter, stilar, och intressen. Dockorna är gjorda för lite större barn, i åldern 4-12 år. Dockornas kropp är gjord i vinyl och de har fina stora ögon som kan öppnas och stängas.
 
Our generations dockor hittar du här >>
 

Tandfen är en mus som bor i en tändsticksask

Tandfeerna, från Maileg, är söta små möss som bor i tjusiga tändstickaskar. När barnen tappat en tand kan de lägga tanden i den matchande lilla tandasken. På tandfens rygg sitter det en söt liten ryggsäck att lägga en liten peng i. Ryggsäcken, mössan, och flickans tyllkjol är avtagbara, men trollspöt är fastsytt i handen. På sidan av tandasken står det: My sweeth tooth.
 
Pris: 239 kr
Mått: Musen är som en storasyster eller storebror-möss från Maileg och är 12 cm hög.
Mått på tändsticksasken: 14.5 x 8 x 5 cm
 

Charmig nattlampa, elefant.

Personligen så fullkomligt älskar jag denna nattlampan, från JaBaDaBaDo, som är i form av en söt grå elefant. Denna barnvänliga LED-lampa blir inte varm, och eftersom att lampan drivs av batterier så kan barnet till och med sova med sin nya trygga vän i sängen. Lampan ger ifrån sig ett mjukt och behagligt ljus och är även en tjusig inredningsdetalj när den är släckt. Nattlampan finns även som svan och panda.
Pris: 189 kronor
Märke: JaBaDaBaDo
Mått: 17 x 7 x 12 cm
 
Nattlampan hittar du här >>

Färgglatt slime i många sorter.

Glittrigt slime, regnbågsslime, slime med reptiler, metallic lavaslime, pruttande toalettslime, slime-lera som lyser i mörkret. Slime är kul helt enkelt och det finns många olika sorter att välja mellan.
 

Tillbehör till din docka

För att göra leken med dockan så rolig som möjligt så kan diverse tillbehör vara bra att ha.
 
 
 Babyliften, från JaBaDaBaDo, är 38x23 cm stor och passar dockor som är mindre än det. 
 
Klicka för större bild
 
Sparkdräkterna, från Baby born, passar dockor i storlek 38-46 cm.
 
 

Visste du att?

Tips: Du vet väl om att du kan följa/gilla LekVira på både Facebook och Instagram? 
 
 
Du hittar vår Instagram här >>
 
Och vår Facebook här >>

Scratch it!

Med dessa häftiga papperna kan barnet, eller du själv, rita riktigt fina bilder och mönster genom att skrapa på pappret. Papperna är ett kul tillskott till pysselhörnan.
 
 
 
 
 

Välkommen på rundtur hos Lekvira

Välkommen på en rundtur i LekViras butik i Kristianstad.
I detta inlägg bjuder vi in dig att se hur vi har det i vår mysiga butik
Så fort man kommer in ser man hyllan med olika sorters rit- och pysselsaker, hyllorna med TYs mjukdjur, Minimoomis, nallar från Bukowski, och lite eftersläntrande julsaker från bland annat Maileg. 
Till vänster har vi hyllorna för den som älskar att leka butik, kök, eller liknande. Här har vi olika sorters kök, mat, serviser, och redskap, från kids concept och JaBaDaBaDo.   
Maileg har en stor plats i våra hjärtan, och likaså i vår butik.
Olika sorters bilar, flygplan, traktorer, och LEGO® 
I nedre hörnan av butiken har vi dockor av olika sorter, samt tillbehör till dem. Vi har bland annat dockor från Llorens, Our generation, Lori, Lottie, Rubens barn, och Belonil.
I början av butiken, till höger, har vi saker för baby och de mindre barnen. Här hittar du både leksaker, snutterfiltar, barnrumsinredning, och gåbilar/gåvagnar.
 
Välkommen att besöka vår butik på Fäladsgatan 3 i Kristianstad. Butiken ligger bredvid Lidl och Mcdonalds på Vilan. Eller besök oss online på www.lekvira.se
 

Mailegkaninerna äter frukost

Här sitter minikaninerna, från Maileg, till bords och äter frukost från sitt nya underbara frukostset. 
 
 
Frkostsetet är för två och innehåller två rosa skålar, två guldiga skedar, ett paket frostade flingor och ett paket mjölk. Skedarna och skålarna är gjorda i metall och mjölkpaketet, samt flingpaket är gjort i trä. Flingpaketet är 6 cm högt och 4 cm brett. Stetet passar bra även till Barbie eller andra dockor i liknande storlek.
 
Frukostsetet kostar 199 kr.
 
Kom in i vår butik eller kika online
Frkostsetet från Maileg hittar du här >>
Kaninerna och andra saker från Maileg hittar du här >>

Ballongbollar olika djur

Roliga djur som du blåser upp och som sedan kan användas nästan precis som en boll. Du kan studsa med den själv eller kasta med den, tillsammans, i en grupp. Ballongbollarna finns i många olika djur, bland annat krokodil, fisk, gris, pingvin, groda, elefant, osv. 
 
Klicka för större bild
Ballongbollarna hittar du här >>

Lejonlampa JaBaDaBaDo

Denna underbara lampa kommer från JaBaDaBaDo är i form av ett lejon och gjord i trä. I lejonets man sitter lysdioder och den ger ett behagligt ljus. Lampan är en häftig och fin detalj i barnrummet även när den är släckt. Lampan kan stå på ett bord, i fönstret, eller hänga på väggen. 
Batteridriven, 2 x AA-batterier (medföljer ej).
Belysning: LED-lampor (Obs! ej utbytbara).
Mått: 29 x 20 x 4 cm
 
Pris: 289 kr
 
Lampan hitar du här >>

RSS 2.0