Födelsedagståg, ljusstake i trä med siffror

Vi har fått in ett nytt och väldigt efterlängtat födelsedagståg! Tåget har sju vagnar, varav sex av dem har hållare för ljus. I den sista vagnen finns det plats för åldern. Det finns plats för mer än en siffra, så detta tåg kan även användas efter barnets nionde födelsedag och självklart även till vuxna. Tåget blir en fin tradition som kan återvändas vid varje födelsedag. 
 
Märke: JaBaDaBaDo
Pris: 279 kronor
Siffror 0-9 medföljer.
 
Du hittar födelsedagståger här >>

Gungdjur enhörning

Ett fantastiskt gulligt gungdjur, från JaBaDaBaDo. Vem har inte alltid drömt om att ha en egen enhörning? Detta fantastiska gundjur är lika vackert som en inredningsdetalj som det är kul för barnet att leka med. Barnet kan rida ut på massa spännande äventyr tillsammans med sin vän och barnet kan klappa och borsta den i ''stallet''.
 
Enhörningen är mjuk och skön att sitta på och den har två handtag som är greppvänliga, samt medar som är tippsäkra. Den är perfekt både som doppresent och födelsedagspresent och barnet kommer säkerligen att fullkomligt älska den från första ögonblick.
 
Enhörningen är vit och har ett guldigt horn.
 
 
Mått: 67 x 27 x 60 cm
Pris: 1199 kronor
 
Du hittar enhörningen här >> 

Pennfodral från Top Model

Nyheter! Nya fina pysselsaker.
Vi har fått in två fantastiska trippelpennfodral, i rosa och turkost med Top Model, som innehåller allt du kan tänkas att behöva för både skolarbete och att rita.
 
Pennfodralet har en vacker utsida och har tre fack som innehåller 18 tuschpennor, 18 färgpennor, en linjal, 2 blyertspennor i olika storlekar, en sax, ett limstift, en pennvässare, ett suddgummi, och en spegel.
 
Pris 429 kronor
 

Bilbanor i vackra färger

Tjusiga bilbanor i vackra färger från JaBaDaBaDo som kommer från serien Jabawood. 
 
Rolig bilbana där man släpper bilarna högst upp och de susar ner. Det är hur kul som helst varje gång en bil kommer farande. Med följer fyra stycken bilar i olika färger med nummer 1-4 på ovansidan. Bilbanan är en mycket uppskattad leksak.
 
Bilbanorna kostar 289-299 kronor. 
Från 18 månader
Mått: 29 x 10 x 29 cm
Du hittar bilbanorna här >>

Rulldjur och motorikslinga

Här har vi två söta rulldjur i form av en katt och en hund med en kul motorikslinga som barnet kan köra runt med och öva på motoriken med de fem färgglada kulorna.
 
Pris 129 kronor
Märke JaBaDaBaDo
Du hittar dem här >>
 
Denna gulliga babyleksak är ett rulldjur i form av en panda som har fyra hjul. Denna kan barnet leka med och köra fram och tillbaka med över golvet.
Pris 119 kronor
Märke JaBaDaBaDo

Olika knoppussel till de små barnen

Ett kul pussel för de mindre barnen med stora bitar med olika motiv som barnet kan känna igen. Bitarna har en knopp mitt i så att barnet lätt kan greppa om dem och lägga sitt pussel. 
 
Tryck för större bild
Du hittare våra knoppussel här >>
 

Drakar och ponnys, häftiga hoppdjur.

Hoppdjuren är roliga för barnen att hoppa runt på. Leksaken, förutom att vara kul, hjälper till att träna barnets balans och motorik. Hoppdjuren kommer i form av en röd söt ponny och en cool grön drake. De är uppblåsbara och går att använda lika bra ute som inne. 
 
Ålder: 18 mån+
Sitthöjd: Ca 25 cm
Maxvikt: 25 kg
Handpump medföljer
 
Pris 269 kronor
Du hittar hoppdjuren här >>

Plocktorn i pastellfärger och klossar 1-10

Plocktorn i vackra pastellärger, från kids concept. Leksaken som hjälper till att utveckla koordination och finmotorik. Tornet kommer med sex stycken olika ringar att trä på pinnen. Pinnen är böjbar så att det är lättare för barnet att stapla ringarna.
 
Pris 199 kronor
Plocktornen hittar du här >>
 
 Fina fyrkantiga klossar, i trä, med bilder och siffror på som barnet kan bygga och ha skoj med. En tygpåse till klossarna medföljer.
Pris 289 kronor
 

Sångpåsar från oskar & ellen

Sångpåsar är en uppskattas sak, oavsett om det är till ditt eget barn eller om det ges bort som present. Sånpåsen innehåller sex stycken figurer. Tanken är att man plockar upp en figurer ur påsen och sen sjunger man sången som passar till den figuren. Med påsen följer även låttexter som tillhör figurerna.
Pris 229 kronor
 
Det finns även extra figurer att köpa till påsen, bland annat med julsånger.
 
Pris 159 kronor styck
 

Rubens barn Cutie

Fantastiskt fina dockor från rubens barn i serien cutie. Dockorna är mjuka och underbara för barnet att leka med. De är perfekta som den första dockan till barnet. Till dockorna finns det lite kläder att köpa till, vilket gör leken extra skoj. Låt ditt barn ta med sig sin rubensdocka ut i regnet klädd i regnjacka och skor. Kläderna är lätta för barnet att själv ta av och på.
 
 
Pris:
dockor 369 kronor
kläder från 179 kronor
Cutie-dockorna och deras kläder hittar du här >>

Snuttefiltar och skallror

Snuttefiltar för barnet att gosa med när det är dags att sova eller bara varva ner. Snuttenfilten blir snabbt barnet mycket kärt.
Pris från 149 kronor
Snuttefiltarna hittar du här >>
 
Skallror som är mjuka att gosa med och som låter spännande för det lilla barnet som kommer att tycka att det är en rolig sak att leka med. Skallrorna finns i många olika roliga djur, färger, och former för att det ska passa ditt barn bäst.
 
Pris från 89 kronor
Skallrorna hittar du här >>
 

Dragelefant och twinkle starfish aktivitetsleksak

Vacker och stilren liten grå elefant, i trä, som passar utmärkt till barnet som precis lärt sig att gå. Barnet kan promenera runt i hemmet med sin lilla kamrat.
Pris 219 kronor
Dragelefanten hittar du här >>

Twinkle starfish är en stor aktivitetsleksak med både ljud och ljus. Denna färgglada stjärnfisken bjuder upp till fantasifull lek och dans, och kommer snabbt bli barnets favoritdanspartner. Här uppmuntras både stimulering, motorik, dans och gott humör. För de små barnen som ännu inte kan stå eller gå så finns det inbyggda spel, med 4 bollar som kan kastas in i tornet.
 
 
Leksaken är rekommenderad för barn 9 mån+
Kräver 3 st AA-batterier
Pris 619 kronor
Här hittar du aktivitetsleksaken >>

Stilrena gåvagnar och fräcka gåbilar

Dessa tjusiga och stilrena gåvagnarna kommer från JaBaDaBaDo och är en bra leksak och hjälpmedel för barnet som håller på att lära sig gå. Men hjälp av vagnen kan barnet öva sin balans och lära sig att gå med stöd. Barnet kan också köra runt sina favoritleksaker i hemmet. Gåvagnen kommer i tre färger, rosa, blå, och vit/grå.
Pris: 489 kronor
Gåvagnarna hittar du här >>
 
Dessa häftiga gåbilarna är gjorda i metall och plast. På denna gåbil tar sig barnet snabbt fram med genom att sparka sig fram. En leksak som brukar vara mycket uppskattad till de mindre barnen. 
 Pris: 1049-1099 kronor
Gåbilarna hittar du här >>

Klosståg med ugglor

Sött dragtåg av trä med klossar, från Pumpkin baby, som finns i fina färger och har söta ugglor på.
Pedagogisk leksak för de minsta som övar motoriken.
 
 
Pris: 299 kronor
Du hittar klosstågen här >>

Möss i tändsticksaskar från Maileg!

Vi har fått in tre nya söta små möss i lika söta tändsticksaskar. Vi har Storebror, storasyster, och lillebror och de är alla tre klädda i tjusigt randiga kläder. I sina tändsticksaskar så har de en madrass, ett täcke, och en kudde, som matchar deras klädsel. Storasysters klänning och storebrors shorts är avtagbara.
Du hittar våra möss i tändsticksaskar här >>
 

Tre söta grisar från Maileg

Vi har fått in tre söta grisar i tre olika storlekar. Grisarna kommer från Maileg och är gjorda i linne. De är härligt grisrosa och de är riktigt gosiga att krama. De går utmärkt att använda som sovsällskap, som både gosedjur eller kudde. En underbar kramkudde helt enkelt!
Du hittar grisarna här >>

Blommigt smyckeskrin

Vackert litet rosa-blommigt smyckeskrin i olika former. Smyckeskrinet är stadigt med en mjuk sammet på insidan och det har en spegel i locket. I smyckskrinet finns det plats för 2-3 ringar och några andra mindre smycken i skrinets tre separata fack.
 
Finns som ett hjärta, en fyrkant, runt, och en hexagon.
Pris: 89 kronor
Mått: Höjd 5,5 cm, bredd ca 10-11 cm
 
Smyckeskrinet hittar du här >>

Vackra sparbössor

Vackra sparbössor i keramik, från bland annat JaBaDaBaDo och Pumpkin baby
 
Sparbössorna kostar mellan 89-179 kronor.
 
Du hittar dem här >> 

Tips inför barnkalaset

Barnkalas är superkul, men att planeringen av barnkalas kan vara stressigt är nog något som många småbarnsföräldrar känner till. Mycket behöver ordnas och det ska vara partyhattar, ballonger, servetter, fiskedamm, tallrikar, glas, inbjudningskort, serpentiner och en himla massa annat, allt för att barnen ska ha det så roligt som möjligt. Hos oss hittar du det mesta du kan tänkas behöva inför kalaset. 
 
 
 
Tårtljus från JaBaDaBaDo, 29 kr.
 
 
Här hittar du det mesta du behöver inför barnkalaset >>

Dockor från Our generation

Nyhet från Our generation.
Bland våra nyheter hittar du tre dockor från Our generation, samt två klädset till dockorna. 
 
Klicka för större bild
  
 
 
Dockorna ska inspirera tjejer till att vara den de vill vara genom att representera tjejer som har olika intressen och hobbyer. Dockorna är 46 cm långa och har olika personligheter, stilar, och intressen. Dockorna är gjorda för lite större barn, i åldern 4-12 år. Dockornas kropp är gjord i vinyl och de har fina stora ögon som kan öppnas och stängas.
 
Our generations dockor hittar du här >>
 

Tandfen är en mus som bor i en tändsticksask

Tandfeerna, från Maileg, är söta små möss som bor i tjusiga tändstickaskar. När barnen tappat en tand kan de lägga tanden i den matchande lilla tandasken. På tandfens rygg sitter det en söt liten ryggsäck att lägga en liten peng i. Ryggsäcken, mössan, och flickans tyllkjol är avtagbara, men trollspöt är fastsytt i handen. På sidan av tandasken står det: My sweeth tooth.
 
Pris: 239 kr
Mått: Musen är som en storasyster eller storebror-möss från Maileg och är 12 cm hög.
Mått på tändsticksasken: 14.5 x 8 x 5 cm
 

Charmig nattlampa, elefant.

Personligen så fullkomligt älskar jag denna nattlampan, från JaBaDaBaDo, som är i form av en söt grå elefant. Denna barnvänliga LED-lampa blir inte varm, och eftersom att lampan drivs av batterier så kan barnet till och med sova med sin nya trygga vän i sängen. Lampan ger ifrån sig ett mjukt och behagligt ljus och är även en tjusig inredningsdetalj när den är släckt. Nattlampan finns även som svan och panda.
Pris: 189 kronor
Märke: JaBaDaBaDo
Mått: 17 x 7 x 12 cm
 
Nattlampan hittar du här >>

Färgglatt slime i många sorter.

Glittrigt slime, regnbågsslime, slime med reptiler, metallic lavaslime, pruttande toalettslime, slime-lera som lyser i mörkret. Slime är kul helt enkelt och det finns många olika sorter att välja mellan.
 

Tillbehör till din docka

För att göra leken med dockan så rolig som möjligt så kan diverse tillbehör vara bra att ha.
 
 
 Babyliften, från JaBaDaBaDo, är 38x23 cm stor och passar dockor som är mindre än det. 
 
Klicka för större bild
 
Sparkdräkterna, från Baby born, passar dockor i storlek 38-46 cm.
 
 

Visste du att?

Tips: Du vet väl om att du kan följa/gilla LekVira på både Facebook och Instagram? 
 
 
Du hittar vår Instagram här >>
 
Och vår Facebook här >>

Scratch it!

Med dessa häftiga papperna kan barnet, eller du själv, rita riktigt fina bilder och mönster genom att skrapa på pappret. Papperna är ett kul tillskott till pysselhörnan.
 
 
 
 
 

Mailegkaninerna äter frukost

Här sitter minikaninerna, från Maileg, till bords och äter frukost från sitt nya underbara frukostset. 
 
 
Frkostsetet är för två och innehåller två rosa skålar, två guldiga skedar, ett paket frostade flingor och ett paket mjölk. Skedarna och skålarna är gjorda i metall och mjölkpaketet, samt flingpaket är gjort i trä. Flingpaketet är 6 cm högt och 4 cm brett. Stetet passar bra även till Barbie eller andra dockor i liknande storlek.
 
Frukostsetet kostar 199 kr.
 
Kom in i vår butik eller kika online
Frkostsetet från Maileg hittar du här >>
Kaninerna och andra saker från Maileg hittar du här >>

Ballongbollar olika djur

Roliga djur som du blåser upp och som sedan kan användas nästan precis som en boll. Du kan studsa med den själv eller kasta med den, tillsammans, i en grupp. Ballongbollarna finns i många olika djur, bland annat krokodil, fisk, gris, pingvin, groda, elefant, osv. 
 
Klicka för större bild
Ballongbollarna hittar du här >>

Lejonlampa JaBaDaBaDo

Denna underbara lampa kommer från JaBaDaBaDo är i form av ett lejon och gjord i trä. I lejonets man sitter lysdioder och den ger ett behagligt ljus. Lampan är en häftig och fin detalj i barnrummet även när den är släckt. Lampan kan stå på ett bord, i fönstret, eller hänga på väggen. 
Batteridriven, 2 x AA-batterier (medföljer ej).
Belysning: LED-lampor (Obs! ej utbytbara).
Mått: 29 x 20 x 4 cm
 
Pris: 289 kr
 
Lampan hitar du här >>

RSS 2.0