Gosiga djur från Maileg

Maileg har flera kramiga och gosiga djur i olika storlekar och sorter. De är alla väldigt härliga och mysiga att kramas med.
Hos oss hittar du pingviner, apor, pandor, och grisar i olika storlekar (little, medium, och large) och färger (skär och grå).
Du hittar gosedjuren här >>

Mailegs söta kaniner

Söta små kaniner från Maileg. My rabbit baby är busig och har satt sig i garderobslådan medan syster micro sitter i sin nya puderrosa babysitter. 
 
Mintgrön garderob med lådor och galgar 219 kr
Puderrosa babysitter till Micro 99 kr
Kläderna på bilden passar till microkaninerna.
Här hittar du våra artiklar från Maileg >>

Solskyddskläder barn och badleksaker

När solen är framme och värmen kommer så är det jätteskönt att svalka sig i vattnet. Att skydda sig mot solen är extra viktigt för små barn och då finns superbra solskyddskläder att använda. Kläderna har UV-skydd 50+ och finns i storlekar från 6 månader upp till 8 år. Hos oss hittar du även praktiska badblöjor som passar 4-8 kg. Vi har dessutom riktigt bra priser på badkläderna.
Du hittar badkläderna här >> 
 
Till badet kan det bara kul med lite badleksaker. Vissa saker är mer nödvändiga än andra, till exempel simringar och simkuddar. 

Cykla med dockan i sommar

Ta dockan med ut på en härlig cykeltur i sommar! Med sin egna cykelstol och cykelhjälm åker dockan säkert bakom barnet som susar fram på deras äventyr. Cykelstolarna är rejäla och han band som du kan spänna fast dockan med. 
Pris från 149 kronor
Du hittar cykelsakerna till dockan här >>
 

Leksaksbutik med stort sortiment

Hos oss hittar du ett stort urval av fantastiska leksaker från olika tillverkade; Jabadabado, kids concept, bukowski, oskar & ellen, Maileg, osv.
Kika gärna in på vår hemsidan :)
 
Eller besök oss i vår butik på Fäladsgatan 3 i kristianstad
 

Nyheter från Maileg

Att vi har ett stort urval från maileg är ingen hemlighet och vi strävar hela tiden för att öka detta urvalet och ta hem nya grejer till butiken.
 
Denna gång hittar du ett tält till mössen och de mindre kaninerna, en kramgo panda, två olika pyjamasset till medium mössen, och lillebror superhjältemusen med tillhörande resväska.
Klicka för större bild
Du hittar våra mailegnyheter här >>
 

Maileg bunnies

Vi har fått in fyra nya superfina bunnies från Maileg. 
Sara och Zoe är minikaniner med hängande öron och är 21 cm långa. Sara bär en ljus ballongklänning med ett blått blommönster på. Zoe har en ljus ballongklänning med ett aprikosfärgat blommönster. 
Pris 299 kr
 
Daisy är en megakanin med hängande öron och är 70 cm lång. Hon är klädd i en ljus blommönstrad ballongklänning med ett blått band i midjan. 
Pris 629 kr
 
Stella ä i storlek mega maxi med hängade öron och är hela 82 cm lång. Även hon är klädd i en ljus blommönstrad ballongklänning men med ett aprikosfärgat band i midjan. 
Pris 789 kr
Du hittar bunniesarna här >>
 

Tillbehör till dockan

Docklift, cykelhjälm, och en tjusig klänning.
Märke: Minimoomy/amleg
 
Bland våra nyheter hittar du en rosa docklift med rosett-mönster. Dockliften passar dockor upp till 35 cm långa och täckte samt kudde ingår.
Dockliften kostar 239 kronor och du hittar den här >>
Hos oss hittar du cykelstolar i både rosa och vitt och nu har vi också en cykelhjälm till dockan! Nu kan du ut och cykla med din lilla vän och den hålls helt säker.
Cykelhjälmen kostar 149 kronor och du hittar den här >>
Att klä sina dockor i fina kläder är alltid kul. Nu har vi en ny klänning till dockor i storlek 33-37 cm. Klänningen är i färgen rosa korall. Klänningen finns även i en större storlek till dockor i storlek 38-42 cm.
Klänningen kostar 149 kronor och du hittar den här >>
 

Glassaffär, matservis, och brödrost

Spännande nyheter för den som älskar leksaksmat och att leka affär.
 
En tjusig brödrost i trä med en massa tillbehör som fyra brödskivor, två ostskivor, ett stekt ägg, två korvar, en burk honung och en burk marmelad. 
Pris: 299 kr
Med denna glassaffär kan du sälja glass till alla dina vänner och hela din familj. Glassafärren är i 16 delar och ger dig många olika möjligheter att blanda i glassen. Det finns till att göra två strutar och två bägare.
Pris: 399 kr
En supersöt matservis (leksak) i trä för två. Setet heter royal och är vitt med ett vackert blått mönster. 
Pris: 329 kr
 

RSS 2.0