Husvagn nr 2

Ännu en husvagnstur var då avklarad. Det lät som om jag inte alls gillar det men det gör jag även om jag nog tycker det är lite bökigt med.. men jag vänjer mig nog. Tycker bara att det blir så stökigt hela tiden.... jag plockar o plockar.. hinner inte njuta men jag får nog göra avkall på det. Vi satte upp tältet denna gången vilket var mysigt. Och nästa gång går det nog bättre för det var INTE lätt.. tur min man visste vad han gjorde för jag fattade då inget där bland alla miljoner pinnar och tältdelar... (dock lite stressande att de i husbilen bredvid satt o kikade på oss hela tiden... fast jag skulle nog gjort det samma haha)

Vi har ju en ganska stor husvagn och en gubbe som låg bakom oss frågade hur länge vi skulle stanna och när jag sa att vi bara skulle stanna 3 nätter så sa han "oj och ni har satt upp tältet!?" " ja, sa jag vi ville prova det"  då sa han "ni har en stor husvagn och stort tält" Jag blev lite irriterad faktiskt, han var en såklart en stammis och kunde ALLT om husvagnar. Kan tänka mej att de snackar. Jag tycker att husvagnen är bekväm och skulle inte vilja ha någon annan, men visst tältet var väl lite jobbigt att smälla upp för så kort tid så det gör vi nog inte nu nästa helg när vi ska till Barebäck vid Malmö tors till söndag.

Fun City var helt ok, även om jag tog med Saga i en karusell (liknande flygande mattan) som hon tyckte var superläskig, hadejag kunnat stanna den så hade jag gjort det för hon led! Sen ville hon knappt åka de andra karusellerna... och den lilla Engla ville inte åka nån karusell... Och inte blev det verken ponny eller kamelridning heller för de tiderna missade vi. Men vi badade massor och det var mysigt! Vi åt tacobuffe med vilket var supergott. Cirkusen gillade de med men annars vet jag inte precis om vi åker dit igen. Då åker jag hellre till Tosselilla i Tomelilla, där e skoj o vi åker dit varje år.
Ullared var med bra som alltid såklart, till och med jag hittade lite sommarbyxor till mej :) Några kostade bara 30 kr!! Blev nån sommarklänning och lite strumpor till barnen. Lite kläder och en spikmatta till Mange. Och lite smått till husvagnen. Leksaker köper jag ju såklart inte där längre... ;-) men lite pysselsaker, ritblock och stickers blev det.

Sen var det släktträffen hos min kusin i Skararp vid Traryd i Småland. Supertrevligt att träffa alla så TACK Kristin och Anne för ett supertrevligt intiativ :) Vi åkte hem på natten så vi skulle få en hel dag att bara slappa på så på söndagen låg vi nere vid bassängen som ligger bara ca 2 km från oss (Torsebrobadet). Supervarmt i badet och barnen älskade det!

Igår fick jag lite bilder från en leverantör så nu tänkte jag börja lägga in lite nya leksaker i shoppen :)

Ha det gott i värmen!

/Mia
Härligt gottebord :)