Första husvagnssemestern..

Ja då har vi provat att sova i husvagn i tre nätter. Det var mysigt, på campingen låg vi preci intill lekplatsen så barnen kunde springa dit själva. Fick bara gå dit och gunga den lilla ibland för hon älskar att gunga. Ska bli skönt när hon lär sig gunga själv...
Lite misstag blev det ju med såklart... Nr 1 var ju att vi inte tog förtältet med... det hade varit skönt att ha så vi hade kunnat sitta ute då det var ganska blåsigt. Nr 2 vi tog ingen TV med... så jag blevl ite rastlös på kvällen, hade ingen bok med heller men jag och maken spelade lite kort :) Det har vi inte gjort sen vi fick barnen så det vad skoj (även om jag förlorade...)
Barnen sov kanonbra i husvagnen, den stora tjejen hörde vi inte av men Engla kissade på sig varenda natt... har varit så en vecka sen vi provade att ge henne mjölk igen. Så nu har vi mjölkfritt igen. Men hon somnade snabbt igen.

Det bästa var ju (och nu gör jag lite reklam för en sak i shoppen!) att vi hade nattlampan Mobi Tykelight med oss! Båda tjejerna sover med något ljuse så nu när vi skulle iväg så köpte vi nattlampan hos LekVira. Den var toppen! Både söt och gav ett lagom ljus. De älskade den. Den är även bra för de som bara vill ha insomningsljus då man kan ställa in den på timer så att den slocknar efter ett tag. Men mina små tjejer vill ha ljus hela natten.

En annan sak som var skoj var att vi tog en liten shoppingrunda i Karlshamn, hittade en rolig affär som heter Clara tror jag. Köpte tre tunikor där, rosa och blåa. Så nu har jag lite vårigt att ha på mej. Har inte köpt kläder i år tror jag... (förutom till barnen såklart.. )

Jo så var det en sak till, vi var och hälsade på några vänner som har stuga i Hällevik (en supermysig stuga jag blev helt kär!) på fredag kvällen. Min man skulle vara lite cool och visa nån nivåreglering i bilen så bilen var igång och då stänger han dörren och bums så låste den sig! Med nycklarna i och igång!! Fatta vilken tur att inte barnen var i bilen. Förstår inte hur en bil kan göra så. Så tack och lov så var vi ju bara ca 45 min hemmifrån så de körde och hämtade extranyckel. Puh! Tur att de vi var hos var så snälla och körde min man hem så han fick tag i nycklarna.

Överlag så var den en mysig helg, även om jag inte är så bra på att slappa så kan jag nog behöva det. jag ser fram emot nästa tur.

Vad jag drabblar på, ska försöka skriva kortare inlägg... :)
Ha en trelvig vecka!