Leksaksmat och leksakskök av trä

De flesta barn älskar att leka rollekar och imitera vuxna. Köksleken är ett bra exempel på det där barnen lagar mat i sina leksakskök, bjuder på god fika med leksaksservisen eller ställer i ordning ett cafe där man kan köpa god fika.
Leksaksmat av trä känns lite extra mysig och att duka upp lite fina kakor på ett kakfat ser väldigt inbjudande ut. Barn gillar att involvera vuxna i sin lek och frågar gärna vad du önskar i fika eller mat och går sedan glatt iväg och ordnar detta till dej. Men i många fall så duger det även bra med dockorna eller gosedjuren, de uppskattar att bli omhändertagna och sitta ned och fika på alla godsakerna som bjuds i leksaksköket
Hos LekVira.se hittar du ett stort urval av leksaksmat i trä, allt från kakor, bakelser, tårtor, hamburgare, korv, frukt mm.
Men även kökstillbehör av trä som brödrost, kaffemaskin, mixer, våffeljärn, kylskåp, diskmaskin mm finns till köksleken.
Du hittar även bedårande leksaksserviser och grytset av metall som skrammlar sådär roligt när man lagar mat. 
Stora som små leksakskök av trä och bagardisk, cafe och glasskioskar är annat roligt att leka med som du hittar hos Lekvira. 
Välkommen in i vår fina webbshop för att hitta härlig leksaksmat och fina lekssakskök av trä >>
 

 

Kommentera här: